ÅRET DER GIK.. MINE STORE ØJEBLIKKE I 2014..!?

1. januar 2015

Hej bloggen.
Godt nytår til alle jer derude! Håber at i kom ind i det nye år med de folk, som i holder mest af. Endnu et år gået, og jeg har nu blogget i 1 år og 4 måneder. Jeg elsker virkelig, at kunne dele mine tanker, oplevelser og alt det andet med jer! Jeg vil nu skrive tilbage til mine store øjeblikke i 2014 i dette indlæg.

Image-1 (21)

– Jeg starter året 2014 med at jeg tog til København i slutningen af januar, og skulle være der en helt weekend der. Jeg kom ikke kun for at hygge mig..Haha! Jeg skulle lave en helt artikel med bladet “Ethniqamagazine” som handlede om min fortid, og om mit privatliv. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke havde regnet med at jeg skulle være så ærlig.. Artiklen hedder “Jeg er ligeglad” Under 24 timer var det, den mest læste artikel nogensinde hos dem. Jeg var virkelig stolt, og folk var så søde og tog rigtig godt imod artiklen! Tusind tak! Der sket mange gode ting i 2014.. Jeg stolt af, at jeg allerede har oplevet så mange forskellige ting igennem bloggen, og mødte en masse dejlige nye mennesker og er overbevist om, at de er de dejligste fans nogensinde!

Image-1 (19)

I juni måned skulle jeg igen til København, og være med til, optage som skule bruges til et helt nyt program (Som jeg fortsat ikke må fortælle om endnu) Grundet, at vi er slet ikke færdig med at filme endnu.. Men jeg fik lavet et par’ optagelser i Kongens have i København.. Jeg glæder mig virkelig til, at skulle dele denne oplevelse med jer! Jeg fik også muligheden for at møde min arbejdspartner og gode ven Kim Gyldholm, som er Milk_Shake ekspert (det bedste hår produkter nogensinde, hvis i spørger mig) Jeg glæder mig til at skulle lave flere videoer i det nye år omkring det. Tak fordi du er den du er Kim! Jeg var inde hos Frisør Kongestolen, og skulle ha’ lavet hår hos søde Christina inden optagelserne. Jeg fik også et kæmpe oplevelse af “The spaure hotel” hvor jeg boede på helt oppe på sidste etage med udsigt over hele København. Tusind tak! Og tusind tak til alle mine skønne sponsorer!

Image-1 (20)

Igen tog jeg til København.. Haha! Det er jo hvad der det sker, ikke..?! Jeg skulle mødes med alle blogger fra Selected bloggers, og havde en dejlig sammenkomst i Holte. Det var super fedt!! Den samme weekend var jeg booket til, at blogge om “The Queen Of Scandinavia 2014” og det var en kæmpe oplevelse, at være med bagstage om fredagen og møde de smukke piger, som var deltog.. Jeg fik nye venner og Max Factor, som var hovedsponsor for showet fik jeg et godt forhold til og nu har et samarbejde med dem. Tusind tak! Og endnu fedt at sidde på anden række til showet og se det hele! Glæder mig til at opleve det igen senere på året.

(Når ja.. Jeg kommer jo faktisk snart på tv! Programmet hedder #NetHaderne, og kommer på Tv3.. Mere kan jeg ikke skrive om det. Hihi!)

Image-1 (17)

MAZE MULTI CHANNEL NETWORK! Jeg er jo sprunget ud som youtuber! Det hele startet med at Line (chefen hos Maze) skrev en sent sommeraften en mail, om Maze osv.. Jeg ringede til Line dagen efter og fortalt hende, at ikke brugt YouTube, og at jeg bare bloggere. Men Line troede på mig, og sagde at det nok skulle gå og, at helt sikkert kunne blive stor i YouTube, og bum så blev det september, og jeg sidder i en limousine med nogle af de andre youtuber, og er på vej til STAY Copenhagen. Jeg fattet ikke hvad der forgik men jeg elsker, at møde nye mennesker.. Vi havde en fantastisk dag og jeg er så taknemmelig over at ha’ fået denne mulighed!! Min YouTube-kanal vokser og vokser og Line havde ret.

Image-1 (16)

Jeg kan blive ved med at takke mine nære venner, fans og bare alle de skønne mennesker der er i mit liv.. I ved hvem i er! Jeg elsker jer så højt! Glæder mig til at i skal se min rejse i 2015.. | HUSK AT STEMME PÅ MIG TIL #MODEBLOGPRISEN 2015 – I KAN STEMME PÅ MIG LIGE HER |

Image-1 (15)

 • Svar
  Lonnie
  1. januar 2015 at 19:33

  Man kan kun blive glad på dine vegne.. Og dog.. Er lidt misundelig over det makeup du modtager 😀 Anyways, så vil jeg ønske dig al held og lykke her i år 2015 og trust me, kan se for mig, at der vil ske utrolige ting! <3 Er glad for, at kunne hjælpe et menneske der er så skøn og virkelig vil alle det bedste. Håber du får det fedeste år og de fedeste oplevelser med på vejen. Vi ses måske snart 😀

  Kærligst Lonnie :*

  • Svar
   Hamsa Yassin
   1. januar 2015 at 19:38

   Hvor er du dejlig! Tusind tak min skat! Det betyder så meget! Så meget i lige måde! Alt held og lykke til jer også! Nu er i jo snart 3 😉 Hihi <3

 • Svar
  Lonnie
  1. januar 2015 at 19:33

  Man kan kun blive glad på dine vegne.. Og dog.. Er lidt misundelig over det makeup du modtager 😀 Anyways, så vil jeg ønske dig al held og lykke her i år 2015 og trust me, kan se for mig, at der vil ske utrolige ting! <3 Er glad for, at kunne hjælpe et menneske der er så skøn og virkelig vil alle det bedste. Håber du får det fedeste år og de fedeste oplevelser med på vejen. Vi ses måske snart 😀

  Kærligst Lonnie :*

  • Svar
   Hamsa Yassin
   1. januar 2015 at 19:38

   Hvor er du dejlig! Tusind tak min skat! Det betyder så meget! Så meget i lige måde! Alt held og lykke til jer også! Nu er i jo snart 3 😉 Hihi <3

 • Svar
  Ayan Mouhoumed - Chefredaktør Ethniqa Magazine
  1. januar 2015 at 20:47

  Hej søde Hamsa.
  Jeg kan stadig huske den dag jeg interviwede dig det var virkelig en hyggelig dag. Jeg har aldrig mødt en så ærlig person som dig, og du er supersej! Det er så fedt af dig, at dele din historie med vores læsere, så du kan hjælpe andre..
  Held og lykke med alt fremover & med dine mange spændende projekter 🙂
  Vi ses snart søde – glæder mig til at arbejde mere sammen med dig.
  kh, Ayan

 • Svar
  Ayan Mouhoumed - Chefredaktør Ethniqa Magazine
  1. januar 2015 at 20:47

  Hej søde Hamsa.
  Jeg kan stadig huske den dag jeg interviwede dig det var virkelig en hyggelig dag. Jeg har aldrig mødt en så ærlig person som dig, og du er supersej! Det er så fedt af dig, at dele din historie med vores læsere, så du kan hjælpe andre..
  Held og lykke med alt fremover & med dine mange spændende projekter 🙂
  Vi ses snart søde – glæder mig til at arbejde mere sammen med dig.
  kh, Ayan

 • Svar
  Naja axholm
  1. januar 2015 at 22:00

  OMG DØR! For det første hvordan kunne det være jeg ikke vidste du var i Holte

  • Svar
   Naja axholm
   1. januar 2015 at 22:02

   Omg dør Holte er min by og dit liv lyder fantastisk som at sidde på bagsædet af en limosine mod Hollywood og drømme
   XoXo naja ps. Jeg tror den slettede det andet:(

 • Svar
  Naja axholm
  1. januar 2015 at 22:00

  OMG DØR! For det første hvordan kunne det være jeg ikke vidste du var i Holte

  • Svar
   Naja axholm
   1. januar 2015 at 22:02

   Omg dør Holte er min by og dit liv lyder fantastisk som at sidde på bagsædet af en limosine mod Hollywood og drømme
   XoXo naja ps. Jeg tror den slettede det andet:(

Skriv en kommentar