LØRDAG D. 3 JANUAR 2015

januar 3, 2015

Hej bloggen! Så blev det lørdag igen, og jeg tror faktisk at det er min yndlings dag ugen over! Ved ikke hvorfor..? Men at vågne op, og hygge sig rundt om morgenmaden er jeg altså kæmpe fan af! Jeg ville ha’ filmet i dag, men lyset var lidt mærkelig udenfor synes jeg.. Så jeg tog ud til fitness og trænede cirka i en times tid, og det var nu dejligt at komme igang igen! Jeg tror også at jeg smutter derud imorgen. Jeg har ellers bare fjollet rundt herhjemme, og klippet videoer sammen.. (ja jeg prøver at rykke det hele tiden – haha) Jeg er bare ikke kæmpe fan af det, men jeg elsker at lave videoer til jer! Har i forresten set min ” hvad fik jeg i julegaver” video, som kom ind på min YouTube-kanal igår..?

foto 2 (15)

Igår fik jeg ryddet op herhjemme og vasket mine makeup børster, og ja jeg hader det..! Men det skal jo gøres, ikke? Jeg skal også til at sortere i mine produkter + makeup igen. I aften skal jeg bare være herhjemme og slappe af.. Jeg snakkede med min blog-kollega & ven Flip i dag og vi har snakket om at følges til Mode blog prisen 2015, så det glæder jeg mig til! (HUSK AT STEMME PÅ MIG TIL #MODEBLOGPRISEN 2015 – I KAN STEMME PÅ MIG LIGE HER) Det ville betyde så meget for mig!

 • Reply
  Lonnie
  januar 3, 2015 at 8:47 pm

  Uh! Bare det var mig! Har været optaget af eksameoplæsning

  • Reply
   Lonnie
   januar 3, 2015 at 8:50 pm

   Og den anden kommentar giver ingen mening..
   Men kunne også godt have brugt den dag du havde istedet for, at sidde klistret fast til computerskærmen og læst op til eksamen..
   Men har stemt på dig ❤️

   Kys Lonnie

 • Reply
  Lonnie
  januar 3, 2015 at 8:47 pm

  Uh! Bare det var mig! Har været optaget af eksameoplæsning

  • Reply
   Lonnie
   januar 3, 2015 at 8:50 pm

   Og den anden kommentar giver ingen mening..
   Men kunne også godt have brugt den dag du havde istedet for, at sidde klistret fast til computerskærmen og læst op til eksamen..
   Men har stemt på dig ❤️

   Kys Lonnie

 • Reply
  Hamsa Yassin
  januar 3, 2015 at 8:57 pm

  hahahh hvor er du dejlig! Tak min skat <3 🙂

 • Reply
  Hamsa Yassin
  januar 3, 2015 at 8:57 pm

  hahahh hvor er du dejlig! Tak min skat <3 🙂

Leave a Reply