MINE NYE BØRSTER FRA: NICCI WELSH SHOP..!

4. januar 2015

Hej bloggen!  Hvis i har set min video “hvad fik jeg i julegaver” video, så snakket jeg hurtigt om mine nye børster fra Nicci Welsh shop og jeg har dem her Mini penselsæt, som jeg faktisk ikke har brugt endnu udover en eller to. Jeg vil nemlig gerne bruge dem til en af mine turorials – videoer, så i kan se fra start til slut. Nicci er en dygtig makeup-artist, og jeg glæder mig til at snakke meget mere om hende. Jeg vil lige vise jer hvilken børster det var, som jeg præcis havde fået, og linke til shoppen. Jeg skriver herinde når jeg har lavet videoen, og ellers kan i se nogle af de videoer hun allerede har lavet om hendes børster HER. Nicci, er makeup-artist for store danske stjerner, som Saseline, som jeg også engang har skrevet om hendes hudplejere-serie.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Indlægge er i samarbejde med Nicci Welsh.

    Skriv en kommentar