BLANDET MANDAG.

12. januar 2015

Jeg håber, at i er kommet godt ind i ugen! Jeg fik trænet amok i dag, og er simpelthen bare blevet glad for, at bruge en masse tid hos fitness! Ej okay.. Nu skal det altså ikke lyde, som om at jeg er der 24/7 hihi..Men fra Mandag-fredag er jeg derude, og sometimes om lørdagen (hvis jeg orker det) Kan nemlig bare godt li’, at bare slappe af i weekenderne.. Jeg har jo fri om mandagen, og selvom at jeg ikke bare sov længe, så lå jeg sgu bare i sengen og hørt musik.. Og det elsker jeg bare! Jeg regner med, at fra februar-måned, så starter jeg med at lave mad-videoer til jer inde på min Youtube-kanal! Hvis du ikke har stemt på mig til #Modeblogprisen, så vil jeg nemlig blive så glad hvis du gjorde! I kan stemme på mig lige HER (i finder min blog ved, at i ruller længere ned) Nu vil jeg nyde resten af min aften..  Jeg skal lige svare på nogle mails, også kan jeg glæde mig til endnu en dejlig dag i morgen. Ha’ en dejlig aften!

Processed with VSCOcam with f2 preset

    Skriv en kommentar