DEN HELDIG VINDER AF: MITINSTAX GIVEAWAY!

18. januar 2015

Hej skønne jer! Så blev det tid til, at jeg igen skal finde en vinder! Og denne gang er det Insta Mini 8 kamera – giveaway, og jeg tror bestemt ikke at det er sidste gang jeg laver en aftale med dem igen! Jeg er super stolt af, at så mange af jer altid deltager i mine giveaways! Husk nu at der altid kun er en vinder, og jeg altid bruger meget tid på at lave disse konkurrencer til jer! Den heldig vinder er: @IDA_S_LAURIDSEN – inde på instagram.. Du skal sende mig et mail på: hamsayassin@live.dk | Tusind tak til alle jer, som deltog! Det betyder meget!

| HUSK AT STEMME PÅ MIG TIL #MODEBLOGPRISEN 2015 – I KAN STEMME PÅ MIG LIGE HER |

FF

 • Svar
  Ano
  18. januar 2015 at 21:01

  Vinderen har ikke engang haft hashtagget de ting, man skulle

 • Svar
  Ano
  18. januar 2015 at 21:01

  Vinderen har ikke engang haft hashtagget de ting, man skulle

Skriv en kommentar