SHIT.. JEG SKULLE ALDRIG HA’ DUFTE TIL DEM!

18. januar 2015

Jeg er igang med, at rydde op herhjemme idag, også jeg faldt over mine “sommer-produkter”, som jeg har lagt lidt tilbage dér det nu ikke er sommer længere sjovt nok.!? Så fik jeg lyst til, at dufte til nogle af mine Milk_Shake produkter i serien, som hedder ” Sun-More” og jeg siger jer… Jeg fik den vildeste flash-back tilbage til sommer! Jeg elskers seriøst sommer og sol, og nu kan jeg seriøst ikke vente længere! Især fordi, at denne sommer er jeg ret sikker på bliver endnu bedre en sidste sommer! Når.. Nu vil jeg til at klippe en video sammen hvis jeg kan nå, og poste den idag (jeg håber det) hehe. Har i set min “ produkter jeg har brugt op #3 ” video..?

foto-1-51

foto-4-13

 • Svar
  Naja Axholm
  18. januar 2015 at 14:08

  bare farverene på dem er rent sommer <3

 • Svar
  Naja Axholm
  18. januar 2015 at 14:08

  bare farverene på dem er rent sommer <3

 • Svar
  Cecilie
  18. januar 2015 at 18:27

  Glæder mig også utrolig meget til sommer!
  Især da jeg har døjet med vinterdeprission…

 • Svar
  Cecilie
  18. januar 2015 at 18:27

  Glæder mig også utrolig meget til sommer!
  Især da jeg har døjet med vinterdeprission…

 • Svar
  Cecilie
  18. januar 2015 at 18:27

  Glæder mig også utrolig meget til sommer!
  Især da jeg har døjet med vinterdeprission…

 • Svar
  Cecilie
  18. januar 2015 at 18:27

  Glæder mig også utrolig meget til sommer!
  Især da jeg har døjet med vinterdeprission…

Skriv en kommentar