MONDAY LIFE – EN HELT NY UGE

19. januar 2015

Hej bloggen! Jeg håber, at i er kommet godt ind i denne uge! Jeg plejere faktisk, at hade mandage hehe.. Især fordi, at der virkelig er laaaaaaaaang til weekenden! Lol.. Jeg har jo fri om mandagen, så jeg kunne bare vælge at sove længe (jeg stod op klokken 08:30) Og fik mig noget morgenmad, så slappe jeg faktisk bare af  også tog jeg over, og trænet i en times tid cirka. Jeg skal træne hverdag i denne uge (Mandag- fredag) I morgen skal jeg afsted tidligt får at træne, og har ikke besluttet mig endnu for, at ta’ til zumba om aftnen også.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jeg fik mig et langt bad, som jeg bare altid elsker! Haha! Disse produkter fra The Body Shop er til håret, og jeg startet ud med at bruge RAINFOREST RADIANCE SHAMPOO, så brugt jeg RAINFOREST RADIANCE CONDITIONER, bagefter brugt jeg RAINFOREST RADIANCE HAIR BUTTER, og til sidst brugt jeg denne olie, som jeg virkelig er blevet fan af..! WILD ARGAN OIL – og jeg siger jer! Produktet er så lækkert..! (Man kan godt bruge det til kroppen, også men jeg bruger ikke det , som jeg bruger til håret til kroppen)

 • Svar
  Naja Axholm
  19. januar 2015 at 20:14

  ønskeeeer mig virkelig den der wild argan oil! glæder mig til du kommer til kb, tror bare at jeg forfølger dig!?, ej hehe nej selfølgelig ikke men på insta kan jeg jo bare stalke dig hihi ej glæder mig til vi mødes!! <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   19. januar 2015 at 20:25

   Håber at du køber den! Den er så lækker!! 🙂 Glæder mig også til, at møde dig smukke:)

 • Svar
  Naja Axholm
  19. januar 2015 at 20:14

  ønskeeeer mig virkelig den der wild argan oil! glæder mig til du kommer til kb, tror bare at jeg forfølger dig!?, ej hehe nej selfølgelig ikke men på insta kan jeg jo bare stalke dig hihi ej glæder mig til vi mødes!! <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   19. januar 2015 at 20:25

   Håber at du køber den! Den er så lækker!! 🙂 Glæder mig også til, at møde dig smukke:)

Skriv en kommentar