LAVER BLOGGERE “SKJULTE REKLAMER..?” MHHHH

20. januar 2015

Jeg er et meget ærligt menneske, og jeg siger tingene, som de er! Og alt det Arla-drama med, at de skulle sende “skjulte gaver” til bloggere, er kørt helt op. Det skal lige siges, at jeg på ingen måde tror, at Arla havde tænkt sådan, da de sendte de gaver ud. Der var nemlig ingen aftale om, at bloggerne skulle dele opslaget eller noget som helst! Jeg får da også sendt en masse gaver, uden at jeg får at vide, at jeg skal dele dem eller noget. Selvfølgelig er der opslag, som er betalt, og dem skal man overholde (hvis det er noget, man selv gerne vil, og jeg går ud fra, at de fleste bloggere ikke bare siger ja tak til alt for at tjene penge eller få gaver). Laver bloggere skjulte reklamer? Ja! Ikke alle bloggere, og jeg mener det, laver skjulte reklamer for firmaer! Men der er fucking en del, og det pisser mig faktisk af! Jeg har selv førhen ikke skrevet “sponsoret indlæg” eller den slags, hvis det nu var gaver, som jeg havde fået, men det var på ingen måde, fordi det var skjulte reklamer, men fordi jeg ikke kendte til reglerne. Jeg har igen ikke blogget i mere end et år og fire måneder, og de opslag, jeg snakker om, er fra det tidspunkt, hvor jeg lige var startet. Som jeg har skrevet herinde, skjuler jeg på ingen måde, når indlægget er sponsoreret! Yes, tilbage til emnet. Grunden til, at det pisser mig af, er, at jeg ser, at mange bloggere brokker sig over, at de ikke kender til reglerne med reklamer, og alligevel er de premium-bloggere hos et kæmpe blog-site? Og ja, der er også de bloggere, som næsten er flove over, at de skal skrive, at de er sponsoreret, men sjovt nok synes de ikke, det er flovt at modtage diverse gaver. Hmm… Fuck nu det! Men jeg vil bare fortælle jer læsere, at ja – der er mange bloggere, som laver “skjulte reklamer” og tjener kassen på det uden at betale skat af det. Og der er sikkert nogen, som bliver hidsige over dette indlæg, men så betyder det jo bare, at jeg har ramt et ømt punkt. Gider ikke poste hvilke blogs, jeg snakker om, men forhåbentligt kan nogle af jer se, når folk skjuler, at produktet er sponsoreret, og de ikke har købt det selv!

1407624119.834648.IMG_5431

 • Svar
  Patrick Kronholm
  25. januar 2015 at 22:54

  Ja, mange blogs laver skjult reklame og hvis det bliver opdaget så er det firmaet som får bøden og ikke bloggen. Det med skatten er en helt anden sag!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   26. januar 2015 at 8:52

   Ja lige præcis! Det så dårlig stil! 🙁

 • Svar
  Patrick Kronholm
  25. januar 2015 at 22:54

  Ja, mange blogs laver skjult reklame og hvis det bliver opdaget så er det firmaet som får bøden og ikke bloggen. Det med skatten er en helt anden sag!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   26. januar 2015 at 8:52

   Ja lige præcis! Det så dårlig stil! 🙁

Skriv en kommentar