SÅ BLEV DET SØNDAG… | UPDATE!

januar 25, 2015

FullSizeRender

Mmmmh! Jeg har baret dovnet, så meget i denne weekend! Arg… Det skal da også være plads til nogle gange altså! I dag har jeg faktisk filmet, og håber på, at videoen kommer ud på min YouTube-Kanal senere i dag. Jeg skal nemlig til, at klippe den sammen nu her, også ville jeg lige update jer inden! Jeg planlægger en plan for min blog + YouTube, som skal være faste emner, og det glæder jeg mig til, at fortælle jer meget mere om det! Efter jeg har klippe videoen sammen skal jeg vasketøj + rydde lidt op.. I morgen er det jo en ny uge! Blogges ved.

 • Reply
  Naja
  januar 25, 2015 at 3:03 pm

  hyggeligt! Jeg har faktisk været aktiv idag og shoppet lidt<3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   januar 25, 2015 at 4:19 pm

   Hvor sejt! 😀 Hvad har du lavet i dag? 🙂

 • Reply
  Naja
  januar 25, 2015 at 3:03 pm

  hyggeligt! Jeg har faktisk været aktiv idag og shoppet lidt<3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   januar 25, 2015 at 4:19 pm

   Hvor sejt! 😀 Hvad har du lavet i dag? 🙂

 • Reply
  Naja axholm
  januar 25, 2015 at 4:29 pm

  jeg tog til lyngby og shoppede amok hihi <3

 • Reply
  Naja axholm
  januar 25, 2015 at 4:29 pm

  jeg tog til lyngby og shoppede amok hihi <3

 • Reply
  Naja axholm
  januar 25, 2015 at 6:15 pm

  MAC FOUNDATION & OG PRO LONGWEAR CONCELAR og ELF. børste og lidt fra matas og læbepomade og håndcreme i den der wild argan, og en prøve fra deres nye duft fra the body shop og sådan <3 😉

 • Reply
  Naja axholm
  januar 25, 2015 at 6:15 pm

  MAC FOUNDATION & OG PRO LONGWEAR CONCELAR og ELF. børste og lidt fra matas og læbepomade og håndcreme i den der wild argan, og en prøve fra deres nye duft fra the body shop og sådan <3 😉

Leave a Reply