MY NEW IN: XIN HANDMADE IN COPENHAGEN!

26. januar 2015

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Hej bloggen! Jeg håber, at i har haft en dejlig weekend, og en god start på ugen. Jeg har modaget disse flotte smykker fra XIN Copenhagen, som er ejet af Nicolai Xin, som er en super cool fyr! Han laver disse armbånde helt fra bunden af, og det vil sige at det er håndlavet. I tænker nok.. Hvad står XIN får..? Det er nemlig på Kina-sprog haha! Ej, det er på kinesisk, og det står for “Velstand & God fremtid” Og jeg elsker det! Jeg elsker når folk virkelig vil noget her i livet, og nu har jeg snakket frem og tilbage med Nicolai, som jeg virkelig har kæmpe respekt for, og jeg ser ham ikke kun, som en samarbejdspartner, men også som en ny ven. På fredag skal jeg jo til Mode Blog Prisen, og der skal mine nye armebånde ud og luftes! Disse hjemmelavede armebånde består af 18 KARAT MAT Guld, og i kender mig jo alt for godt.. Jeg elsker alt med gold! Jeg går herhjemme, og finder ud af hvad jeg skal ha’ på fredag, og til disse smykker tror jeg, at jeg tager min Marc Jacobs ur i sølv på, og jeg har ikke helt fundet ud af med ringe osv. Jeg spurgt Nicolai om hvad der var, så unikt med dette smykke.

 Nikolai:  Tag og kig en ekstra gang på vores knyttede armbånd, og læg mærke til at vores armbånd ikke har de traditionelle “klunger” eller perler hængende ved låsen. Det er noget vi har brugt mange kræfter på at fjerne for at sikre Xin Copenhagen er unik, og skiller sig ud fra konkurrenterne. Vi har re-designet “låsen”, for at skabe en mere unik lukke-mekanisme, og noget man ikke har set på lignede armbånd. Den kan virke simpel, men har taget mange timer at designe, og der er lagt ekstremt mange tanker i selve funktionen bag. Stort set alle knyttede armbånd såsom Nialaya & Shamballa har alle de såkaldte “klunger” hængende, som kan være enormt irriterende og endda frusterende at have som vedhæng. Hvis man sidder ved sin computer vil de være i vejen, de vil hænge ud fra ens trøjes ærme, og larme når de rammer hinanden m.m 

LIGE NU KØRER DE EN KONKURRENCE PÅ DERES FACEBOOK SIDE, SOM DU KAN DELTAG I – LÆS MEGET MERE HER!

IMG_7461

Sponsoreret af XIN Copenhagen.

Skriv en kommentar