KLAR PÅ NYE OPLEVELSER..! HVAD SKAL DER SKE..?

29. januar 2015

Jeg har næsten fået pakket færdigt, og det tog også bare næsten 2 dage haha! Jeg har en hel kuffert med, som er helt fyldt op + en anden taske. Jeg filmer min aller første vlogs i morgen, og de næste 3 dage, så regner med at filmer når jeg pakker ud. Videoen kommer ind på min YouTube -kanal en af dagene i næste uge! I morgen tager Jesper, og jeg toget mod københavn hvor jeg, så skal jeg ind til Frisør Kongestolen, og fået lavet mit hår (kommer til, at blogge meget mere om det når jeg er hjemme igen) Også skal vi nok op på hotellet, og gør’ os klar til mode blog prisen og, som jeg skrev inde på instagram.. Tusind tak til alle jer, som har stemt! Hvis jeg ikke vinder læserprisen, så er jeg bare lykkelig over, at jeg bare har fået denne oplevelse! Tilbage til hvad der skal ske! Min gode ven Flip, som også er nomineret til læserprisen skal også følges med os, og jeg glæder mig til at se ham igen!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jeg har da fået pakket det vigtigste, og skal da ha’ mit Instax med mig! Vi skal faktisk mødes med ham, som har det (Mads) i morgen. Han er en kanon sød fyr! Jeg har pakket  4-5 tasker til makeup, produkter, og i ved det.. Jeg kan ikke leve uden alle mine produkter haha! Godt, at Jesper er stærk, og vil bærer mine tasker…!  Tog lige et billed af hvor lidt jeg ikke har taget med mig.. Hvis det stod til mig, så kunne jeg tager det hele med mig!

Processed with VSCOcam with a5 preset

 • Svar
  Naja
  29. januar 2015 at 20:07

  Hihi min ansigtsmaske til dig står der

 • Svar
  Naja
  29. januar 2015 at 20:07

  Hihi min ansigtsmaske til dig står der

 • Svar
  Naja
  29. januar 2015 at 20:07

  Glæder mig sygt til imorgen! Kommer modeblogsprisen i fjernsynet? <3

 • Svar
  Naja
  29. januar 2015 at 20:07

  Glæder mig sygt til imorgen! Kommer modeblogsprisen i fjernsynet? <3

Skriv en kommentar