LIDT FRA DENNE WEEKEND – LOVE LIFE..!

februar 2, 2015

Som jeg skrev tideligere idag, så har jeg jo ikke rigtig fået blogget i weekenden, og det samme gælder det med, at ta’ billeder med mit kamera haha.. Ej jeg tog da et par stykker, dog mest fra min iPhone, og det er ikke altid ligeså godt! Jeg havde mit kamera med 24/7, og forstår ikke rigtig hvorfor, at jeg ikke bare tog en masse billeder..? Fuck nu det! I fredags tog Jesper og jeg toget mod København, og vi boede på The Sqaure Copenhagen Hotel, som jeg har boet ved førhen (i kan se billeder her). Super lækkert hotel, jeg kommer helt bestemt til, at skrive meget mere om det. Det lå lige overfor Rådhuspladsen, så bedre kan det ikke blive! Jeg smuttede ind til Frisør Kongestolen, og skulle ordne hår, og jeg kommer som sagt til at skrive enkeltvis om disse steder, da jeg bare hurtigt ville skrive hvad jeg har oplevet her. Jeg elsker Kongestolen, som er et super hyggeligt sted! Glæder mig til, at i skal se det hele.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

I fredags var vi til Mode blog prisen inde ved Børsen. Super fedt at se det hele, og hvor er det fedt, at danske bloggere bare hitter op af! Det er crazy at være en del af det, og jeg er SÅ stolt! Endnu engang tillykke til alle de seje bloggere, som vandt priser! Ku’ ikke være mere glad på jeres vegne. Jeg havde det super sjovt med Jesper, Selina, og Flip.

Image-1

Jeg fik shoppet lidt, og videoen kommer snart ind på min YouTube-kanal.. Så det skal i glæde jer til! Har simpelthen fået så mange lækre ting! Jeg var inde og spise på KARMA Sushi i lørdags med Jesper, og vi er begge enige om, at vi skal derind MEGET snart igen! Jeg fik det første gang til vores Selected Bloggers sammenkomst, og blev så forelsket i deres sushi den aften. Jeg kommer til, at blogge mere om denne tur bla. om Frisør Kongestolen, The Sqaure. I må undeskylde, at jeg ikke fik blogget i weekenden! Sådan er det bare nogle gange.

Image-1 (1)

Jesper skulle da lige sende et par’ billeder til hans muttie! Tak for verdens bedst weekend! Selvom, at du var lidt syg… Så var du dér!

IMG_7891

Processed with VSCOcam with c1 preset

    Leave a Reply