FITNESS FREAK AND NEW IN FORM: PHOENIXFITNESS!

februar 3, 2015

I dag er det tirsdag, og der er fart på! I morges var jeg ude og træne hos Flex Fitness (der træner jeg altid). Og om ikke så længe smutter jeg derude igen, og danser zumba i en times tid. Det er super dejligt, at kunne komme i gang igen efter denne weekend (har skrevet lidt om det tideligere i dag). Jeg skrev også, at jeg havde modtaget nogle ” workout – produkter” haha.. Kan man sige det..? Nå! Men jeg har fået 3 fede stykker udstyr, som jeg kan bruge, når jeg ikke orker, at smutte ud til fitness eller bare har lyst til at røre mig lidt. Hjemmesiden hedder PhoenixFitness, og hos dem kan man shoppe noget fedt udstyr til evt. hjemmetræning, og priserne er virkelig billige..! No shit! Jeg har længe ønsket mig et “mavehjul” og nu kan jeg træne herhjemme med den, og være endnu mere sommerklar! Det er lige gået op for mig, at i næste måned er vi allerede hen mod foråret.. Tiden flyver!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Jeg elsker at sjippe, og har faktisk modtaget disse to – den ene er ” Sjippetov med vægt” + ” Hurtigt sjippetov” Det super fedt! Og igen er priserne helt vildt billig! I kan også følg med hver uge, hvor det har en slags “Ugens tilbud” hvor man kan spare endnu mere på priserne! Jeg kan slet ikke vente til, at det bliver sommer, så jeg kan komme ud i haven, og sjippe! Man forbrænder faktisk meget ved at sjippe og jeg sjippede helt vildt i starten af mit vægttab + brugte hulahop ring.. Jeg smutter til zumba nu her, og kommer nok til at skrive om det her udstyr engang imellem når jeg har home workout.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Sponsoreret af PhoenixFitness.

    Leave a Reply