= MY NEW HAIR STYLE (FRISØR KONGESTOLEN)

3. februar 2015

Processed with VSCOcam with a5 preset

(Jeg var så heldig, at jeg fik lov til at skrive en lille hilsen! Jeg fik nemlig ikke gjort det sidst jeg var på besøg hos Frisør Kongestolen)

I fredags da jeg ankom til København, havde jeg en tid hos Frisør Kongestolen, og ja det er kun dér jeg går til frisør, selvom der langt fra Jylland til Sjælland. Efter jeg har fået et kanont samarbejde med Kim (Milk_Shake eksperten i Danmark), har jeg fået muligheden for, at lærer sødeste Christina at kende, som har Frisør Kongestolen! Jeg elsker at komme på besøg hos Kongestolen, som er et super hyggeligt sted! I tænker nok, at hvordan man fikse mit hår..? Haha! Jeg har som sagt lovet, at der snart nok skal komme en video inde på min YouTube-kanal omkring mit hår. Har i set den lille video, som Kongestolen har postet på deres instagram-profil? I kan se videoen HER. Jeg fik lavet flere “nuller” med mit hår, som gør jeg har flere krøller, da mit hår er tykt, og sætter sig ret tæt sammen, og det ender med at det så kan kaldes “dreglos med krøller” hehe, som jeg bare er glad for! Jeg elsker, at mit hår skiller sig ud, og selvom det kan se usundt ud, så er mit hår altså ret sundt. Jeg plejere mit hår med mine højt elskede Milk_Shake produkter (jeg har fået en del nye produkter, som jeg kommer til at blogge om i løbet af weekenden). Jeg ved, at mange af jer snart kender til Kongestolen, og det bare super fedt at se, at mange af jer går til frisør hos Christina! Hun er en super dejlig dame, og altid klar på en hyggelig snak! Jeg glæder mig allerede til, at skulle forbi hos hende igen, og hvis i gerne vil booke tid – kan i altid kontakt hende lige HER

Processed with VSCOcam with b5 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset

Jesper var med inde hos Frisør Kongestolen, og tog billeder – jeg tog lige dette af ham og hold nu kæft hvor ser han bare godt ud her! Nam nam.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Skriv en kommentar