NEW IN (SEPHORA, MAC, GOSH & MORE) HAUL – VIDEO..!

4. februar 2015

(I kan se videoen HER – både de produkter, som jeg shoppe i København + Makeup-Online & Gosh Cosmetics News!)

Hej bloggen! Så kom videoen op på min YouTube-kanal, og håber at i synes om den! Jeg fik jo shoppet lidt i København, og har slet ikke vist jer nogle af de produkter, som jeg har købt for nogle uger siden, nogle af Gosh nyeste produkter, og jeg havde modtaget nogle produkter fra Makeup-online! Så det er en slags “mine nyeste produkter haul – video”. Jeg er blevet, SÅ glad for denne “Wet n WildCoverAll Pressed Powder” Jeg snakker, også om den i videoen (kan købes hos Makeup-online) Jeg har taget et par’ billeder, af alle produkter, og så vil jeg bare lige lave et lille indlæg om det. Så husk, at se videoen! Har i prøvet de nyeste produkter fra Gosh..? Jeg er allerede KÆMPE fan, af “Forever Lip shine

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

    Skriv en kommentar