HVORDAN KOMMER JEG IGENNEM DE “HÅRDE” PERIODER..? (HAMSAYASSINDK)

10. februar 2015

(Husk at se min nyeste video: ” HVAD KAN MAN LAVE I VINTERFERIEN“?.. Inde på YouTube)

Hej skønne jer! Jeg sidder lige herhjemme, og fik helt vildt lyst til at lave et personligt indlæg omkring mine hårde perioder, og hvordan jeg kommer igennem dem. Vi kender det jo alle sammen! De tider hvor man enten gør eller føler noget træls omkring sig 24/7 – man siger til sig selv, at “imorgen gør jeg noget ved det” og alligevel står man tilbage præcis samme sted, som sidst. Lidt ligesom når man er på kur, og man siger fra til de usunde ting, og alleligvel sidder tilbage med en plade chokolade dagen efter. Jeg kender det alt for godt! Og har efterhånden har jeg lært meget af det. Jeg kan mærke på mig selv når jeg er igennem en træls periode i mit liv, og jeg fucking HADER det. Men jeg har lært mig selv, at jeg skal stoppe med, at sige til mig selv at jeg enten stopper det NU eller i morgen. For man stopper ikke bare lige sådan, og det vil jeg ønske at man kunne! Jeg har valgt, at sige til mig selv, at “Denne periode er bare sådan, som det er lige nu, og se frem til at det ender ud i noget godt” Og stille og rolig føler jeg efter et par dage, at jeg er kommet ud af den periode. Jeg har virkelig lært meget af det som tiden er gået og især, at man skal se det positive i det, og det føler jeg selv at jeg gør. Og når jeg mener de “hårde perioder” er det ikke hvis nogen f.eks. sidder og sviner mig igennem nettet, eller at der går rygter omkring mig. Det ved i også selv – I don’t care! Jeg er så ligeglad med hvad folk siger og tænker om mig. Folk må tro, og sige hvad de præcis føler for. Igennem hele mit liv har jeg altid hørt på det, og med tiden har jeg lært bare at grine af det nu Selvfølgelige er det ikke fedt, når det er personligt eller jeg bliver truet på livet.. Det var en af de grunde til, at jeg ville medvirke i “Nethaderne” som snart har premiere på TV3. Jeg glæder mig til, at dele det med jer!

Processed with Moldiv

 • Svar
  Sisse
  10. februar 2015 at 19:05

  Du er skøn og dejlig! Og jeg kender det godt, så snart man ser mere positivt på verden, så lader det hele til langsomt at forbedre sig. God filosofi :-*

  • Svar
   Hamsa Yassin
   10. februar 2015 at 19:12

   Dejlig! Tak for hjælpen, som altid! Du er dejlig <3

 • Svar
  Sisse
  10. februar 2015 at 19:05

  Du er skøn og dejlig! Og jeg kender det godt, så snart man ser mere positivt på verden, så lader det hele til langsomt at forbedre sig. God filosofi :-*

  • Svar
   Hamsa Yassin
   10. februar 2015 at 19:12

   Dejlig! Tak for hjælpen, som altid! Du er dejlig <3

Skriv en kommentar