NEW IN: MK OLIE & ELISABETH GIERUS PRODUKTER..!

11. februar 2015

(LIGE NU: 100 kr. til at handle for webshoppen, hvis man tilmelder sig blog/nyhedsbrev! + spar 25% på alle Elisabeth Gierus Skincare – produkterne i resten af februar, hvis i bruger koden: SHINEFEB15)

Hej skønne jer! I sidste uge modtog jer nogle lækre produkter fra “shinelikeastar”  Super lækker hjemmeside drevet, af Sofie Chloé. Jeg har længe hørt om disse produkter fra Elisabeth Gierus, og jeg skal snart prøve flere, af disse produkter! Det er, så længe siden at jeg har været, SÅ hug på produkter, som dem her! Jeg er virkelig FAN! Lige nu benytter jeg mig, af 24 Hour CreamVegetal Cleansing .  Især når jeg har lavet YouTube-videoer, og har haft meget makeup på, og jeg bare ikke orker og skulle til, at bruge makeup fjerner er disse produkter bare så nemme, at arbejde med! Kan slet ikke vente med, at prøve de andre produkter snart! Hehe.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jeg er også igang med, at teste disse olier ” MK olie”  (Den jeg tester er til mænd) Man kan også få dem til hele familien + kvinder. Jeg tager det hver morgen (blandes med MK organic pure aronia) Jeg kan ikke 100% skrive, at det har ændret ALT endnu dér jeg kun har benyttet mig, af dem i en lille uges tid. Så der kommer en update omkring disse olier om et par’ uger.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

I samarbejde med: shinelikeastar.

Skriv en kommentar