TIP: ELSKER DU KAFFE..? SÅ SKAL DU PRØVE DENNE!

12. februar 2015

(Jeg har søgt overalt på nettet hvor man kunne få den henne, og har ikke haft heldet med mig! I må gerne link her hvis i ved det.!)

Hej bloggen! Der jeg var til Mode Blog Prisen var dér jo goodiebags til os alle, og der var denne “The Coffee Brewer” Som har jeg benyttet mig i, at prøve af idag. Jeg er ikke selv kæmpe fan af kaffe, og prøver mig stadig frem (har kun drukket 4-5 glas hele mit liv, og helst med mælk) hehe.. Men jeg synes meget om denne! Og i må virkelig gerne link mig under indlægge her hvis i kender til den..!

IMG_8514

IMG_8517

IMG_8515

 • Svar
  Lene // DuftVerket
  14. februar 2015 at 10:16

  Hejsa
  De har dem i Netto – jeg så dem i går! De er så fine, men det er nogle dyre kopper kaffe på den måde 🙂

  • Svar
   Hamsa Yassin
   14. februar 2015 at 10:48

   Ja det tænkt jeg nok! Tak for tip!! 🙂

Skriv en kommentar