FUN NIGHT W. MY GIRLS (MIA’S FØDSELSDAG..!)

15. februar 2015

(Vi poste et par’ billeder inde på min instagram igår hamsayassindk, og sjove videoer på snapchat: “hamsayassisb”)

Puha.. Jeg fester jo næsten aldrig mere, og det var første gang at jeg festet her i 2015! Det faktisk knap 4 måneder siden, at jeg sidst var fuld! Jeg føler mig altså helt vildt voksen… lol! Vi havde det super sjovt igår, og fejret min veninde Mia (hun har fødselsdag idag) TILLYKKE IGEN SKAT! Vi gav den max gas.. hehe! Det kan vist ses på billederne ikke..? Ej! Jeg har gået i klasse med Kia & Pernille siden 7. klasse, så det var vildt fedt at stadig se sine “gamle venner” (Mia gik også på min skole – bare i en anden klasse) Pigerne tog videre i byen, og jeg hjem for, at sove! Ja i know – jeg er sgu blevet kedelig! Jeg havde det super fedt, og super sjovt og festen var så crazy nice..! Men jeg kunne bare mærke på selv, at nu ku’ jeg sgu ikke mere, og man skal altid huske at lytte til sig selv.. (Jeg skulle ha’ været med i byen med pigerne) Og ja.. Idag har jeg ingen tømmermænd, så et var godt at jeg lytte til selv! Tak for igår piger – glæder mig til, at vi igen skal ses igen! I er for skønne! – Regner med, at der kommer en ny video inde på min YouTube-kanal senere i aften.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset

HAHA! Min fede-numse dræber jo, Kia‘s fuldstændigt..! Du er sgu for skøn – elsker, at du er ligeså Crazy in’ life, som jeg!

Processed with VSCOcam with x1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset

    Skriv en kommentar