TIP: HAMSA..? – “HVAD RENSER DU DIT HUD MED”..?!

16. februar 2015

(Jeg har faktisk lavet en video for et par’ måneder siden inde på min YouTube-kanal.. Men ellers kan i læs med nu.!)

Hej bloggen! I spørger tit både herinde, og især inde på instagram, og selvom jeg faktisk har lavet en video (Naobay-Haul), så har jeg tænkt mig, at lave et helt indlæg nu. (Jeg bruger ikke disse produkter + børsten fra Braun hver dag, for tiden bruger jeg mest Elisabeth Girues rense produkter, som kan købes hos shinelikeastar – webshop)

– Når jeg har haft rigtig meget makeup på, og skal ha’ det hele af, bruger disse produkter fra Naobay, og min højt elskede “Braun SE810 ansigtsepilator og rensebørste” fra Braun. Først bruger jeg “MOISTURIZING MILK CLEANSER” til at rense alt min makeup af med, og jeg bruger bare mine hænder, så det hele kommer af. Jeg vasker det af og efter det bruger jeg “MOISTURIZING PEELING” + min børste fra Braun, og så kører jeg det godt igennem. Efter det bruger jeg “CALMING FACE TONER” og drypper den på en vaterodel, og kører den stille og rolig på ansigtet (den svier ikke). – Til mine øjenvipper bruger jeg denne makeup-fjerner olie, og ikke de produkter, som jeg bruger til resten af ansigtet. Til aller sidst bruger jeg “OXYGENATING CREAM MOISTURIZER” som ansigts creme, og altid husk at brug noget til læberne – jeg bruger sommetider “CARMEX” og jeg er fan!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with x1 preset

Jeg elsker virkelig denne øjne makeup-fjerner fra Yves-Rocher! Deres produkter er generelt bare altid super lækre! | Øjenmakeupfjerner.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with Moldiv

    Skriv en kommentar