DETAILS: SÅDAN PASSER DU PÅ DINE LÆBER..!

17. februar 2015

(Produkterne: WET n’ WILDRICO MAUVEPIXI BEAUTYTINTED BRILLIANCE BALMUNIQ10UEEYE AND LIP MASK | EUCERIN –SKIN BALM) Hvis i gerne vil se mere til disse produkter, så kan i trykke på de links, som jeg har skrevet dem ind tagge dem i.

En af de værste ting, som jeg virkelig hader, er når mine læber er tørre! Jeg HADER det, så fucking meget! Jeg går meget op i mig selv.. lol! I ved, at jeg bruger meget til på produkter, og det vigtigt for mig at min krop har det godt, også udenpå! 3 af disse produkter har været med i mine goodieboxes, uden dem havde jeg nok ikke oplevet disse produkter! Det er vigtigt at passe på sine læber (denne her rutine bruger jeg næsten hverdag – især her i den kolde tid!). Jeg starter ud med “UNIQ10UE EYE – AND LIP MASK” som er en slags “maske”, og lad det sidde i 5 minutter (jeg vasker det ikke af). Efter det bruger jeg den “SKIN BALM” fra Eucerin, som jeg næsten lige er startet på and i love it! Alt fra Eucerin har aldrig skuffet mig! Det vil for altid være et af mine yndlings mærker! Skin balmen sætter sig med det sammen, og man kan seriøst mærke forskellen på få sekunder! Til aller sidst bruger jeg altid en ekstra balm.. for tiden er jeg helt in’ love over denne fra WET n’ WILD – RICO MAUVE! (Man kan få dem i forskellig farver hos ellos) HUSK AT PASSE PÅ JERES LÆBER, SÅ I KAN KYSSE LØS!

Processed with Moldiv

    Skriv en kommentar