NYHED FRA: “GILLETTE FUSION PROGLIDE” – MED FLEXBALL-TEKNOLOGI..!

17. februar 2015

(Kan købes i de fleste supermarkeder i Danmark ellers kan det også findes online, som f.esk Nice-hair)

SÅ DRENGE.. (os jer piger, som skal forkæle jeres fyre haha.!) Er der nu kommet endnu en Gillette Fusion med Flexball Teknologi! (jeg bruger næsten altid, selv produkter fra Gillette) Jeg har testet denne her, og jeg er allerede fan! Produktet lover, at barberings systemet fanger de helt små skægstrå, og det virker! Det meget vigtigt, at man går op i hvad man bruger til ansigtet synes jeg.. Jeg har førhen selv fejlet med “billig produkter”, og må indrømme, at der er kæmpe forskel på hvad man bruger! Gillette Danmark – holder tit mange konkurrencer på facebook – i kan følge med lige HER.

IMG_8786

IMG_8787

IMG_8791

Sponsoreret af Gillette Danmark. 

    Skriv en kommentar