GIVEAWAY VINDER + “SPØRGER OS” VIDEO..!

februar 22, 2015

(Tak til alle jer, som endnu engang har deltaget i min giveaway! Over 1000 har deltaget inde på instagram, og som i ved er der altid kun én vinder! Jeg må indrømme, at sidst jeg holdt en min “mitinstax” konkurrence var der et par stykker, som svinede vinderne til.. Det bare ikke okay! Og håber ikke det også sker her! Der kommer mange flere giveaways som denne igen og der er altid kun en vinder!..) TILLYKKE: FATIMA OMAR! Du skal sende et mail til: hamsayassin@live.dk | Hvis jeg ikke får en mail fra dig inden onsdag, så går gavekortet til en ny.

HUSK AT SE SISSE OG JEG’S “SPØRG OS” – VIDEO inde på min YouTube-kanal..! En af dagene kommer indlægget til “weekend glam” i details på bloggen her.. Elsker looket! Sidst jeg lavede en DETAILS, af “min makeup” var i ret vilde med det, hehe…

Processed with VSCOcam with hb1 preset

 • Reply
  Emilie
  februar 22, 2015 at 6:47 pm

  hej Hamsa yassin. jeg forstår det ikke helt det her. har jeg vundet din mac konkurence eller hvad. svar venligst 🙂

 • Reply
  Emilie
  februar 22, 2015 at 6:47 pm

  hej Hamsa yassin. jeg forstår det ikke helt det her. har jeg vundet din mac konkurence eller hvad. svar venligst 🙂

 • Reply
  Emilie
  februar 22, 2015 at 6:48 pm

  hej Hamsa yassin

 • Reply
  Emilie
  februar 22, 2015 at 6:48 pm

  hej Hamsa yassin

 • Reply
  Hamsa Yassin
  februar 22, 2015 at 7:32 pm

  Jeg har fundet vinderne Fatima Omar 🙂 <3

 • Reply
  Hamsa Yassin
  februar 22, 2015 at 7:32 pm

  Jeg har fundet vinderne Fatima Omar 🙂 <3

 • Reply
  Sofie
  februar 22, 2015 at 9:00 pm

  Tillykke! 🙂

 • Reply
  Sofie
  februar 22, 2015 at 9:00 pm

  Tillykke! 🙂

Leave a Reply