HVORDAN & HVORFOR TABT JEG MIG..? (DEL: 2)

24. februar 2015

(Hvis i ikke har læst del: 1 – kan i læse den her” Hvofor & hvordan jeg tabt mig#1)

DEL: 2 Jeg startede på medicin imod angst, og selvom jeg havde fået at vide, at jeg ikke måtte drikke alkohol, da jeg nu fik stærkt medicin, så var jeg fucking ligeglad. Jeg drak torsdag, fredag, lørdag og spiste fastfood – jeg var lige blevet 18 år, og det hele så sort ud. Jeg var faktisk pisse ligeglad med alt.. Når jeg tænker tilbage, så synes jeg faktisk at det er uhyggeligt, at jeg kunne være så ligeglad.. Medicinen var med til, at jeg på en måde var en “zombie”. Jeg blev jo druknet med det, så angsten ikke kunne påvirke min hverdag. Jeg kendt ikke noget til medicin? Jeg vidste bare, at jeg skulle ta’ det om morgenen.. Da jeg kunne mærke, at jeg havde fået mange bivirkninger, tog jeg mig sammen til at læse lidt om det. Mit hjerte bankede ekstra hårdt (det føltes som om jeg skulle dø lige om lidt), jeg har mistede balancen, og kan stadig ryste den dag idag. Jeg festede bare videre, og tog stille og roligt på uden at jeg havde lagt mærke til det. Efter et halvt år kunne jeg se, at jeg havde taget på, fordi at jeg havde fået et strækmærke.. Og i det sekund var det, som om at hele min verden væltede sammen.. Jeg husker, at det var en lørdag, og skulle selvfølgelig ud og drikke mig pisse stiv.. Jeg sagde til mig selv, at jeg en dag nok skal få lavet om på det her – men lige nu kan det hele være fucking lige meget. Det endte med, at alle gik og snakkede om at jeg havde taget på.. ” har i set Hamsa..?! Nu er han sprunget ud og er blevet fed” hånden på hjertet? Jeg ku’ intet føle overfor dem eller det som de snakket om.. Jeg var fucking ligeglad. Jeg havde taget 30 kg på – og jeg synes ikke selv, at jeg var så tyk som de andre sagde? Jeg hvilede faktisk i mig selv.. Kunne spise hvad jeg ville, og ta’ det tøj på jeg ville, uden at tænke over noget som helst.. Det endte med at jeg kom på landsdækkende tv, og der gik det op får mig hvor meget jeg havde taget på..

De første billeder af mit vægttab – Del:3 kommer i morgen!

foto-77

 • Svar
  Dina
  24. februar 2015 at 16:04

  Årh, glæder mig til del 3!!!

 • Svar
  Dina
  24. februar 2015 at 16:04

  Årh, glæder mig til del 3!!!

 • Svar
  Freya
  23. marts 2015 at 19:01

  Ej hvor har jeg bare meget respekt over får dem der taber sig så mege

  • Svar
   Hamsa Yassin
   23. marts 2015 at 19:15

   Hvor er du sød! Er faktisk ved, at skrive et indlæg om mit vægttab nu<3

 • Svar
  Freya
  23. marts 2015 at 19:01

  Ej hvor har jeg bare meget respekt over får dem der taber sig så mege

  • Svar
   Hamsa Yassin
   23. marts 2015 at 19:15

   Hvor er du sød! Er faktisk ved, at skrive et indlæg om mit vægttab nu<3

Skriv en kommentar