HVORDAN & HVORFOR TABT JEG MIG..? (DEL:5)

2. marts 2015

(Hvis i ikke har læst del: 1, 2 & 3/4 – kan i læse dem her “DEL 1”  & ” DEL 2DEL 3/4 “..)

Jeg blev nød til, at sige til mig selv at det er fortid, og jeg skulle videre med mit liv nu. Den dag idag kan jeg stadig godt bliver sur over, at jeg ikke lagde mærke til det noget før.. Men fuck nu det! Jeg er videre.. Jeg har tabt mig, og mangler stadig at få alt det sidste væk! Man bliver ikke lykkelig af at tabe sig! Og jeg mener det! Jeg kan godt savne, at jeg ikke gik op i hvordan jeg så ud eller spiste førhen.. Selvom det ikke var sundt! Men nu er jeg blevet bevist om det, og det er nu også godt nok! Efter mit vægttab har jeg taget 2-5 kg på og smidt dem, taget dem på og smidt dem.. ja det kan godt gå op og ned.. Sådan er det! Så længe jeg ikke tager 27 kg på igen, og passer på.. Jeg laver ”del 1” etc. af hvad jeg startede med at spise, da jeg startede med mit vægttab.. Jeg vil nemlig starte med, at skrive om hvordan det hele gik for sig.. Håber at i har nydt, at læse med!

11751_238723132935044_44370342_n

    Skriv en kommentar