JEG ER SÅ NERVØS…!! (PREMIERE TIL #NETHADERNE)

marts 3, 2015

( 20 %Mac, Bobbi Brown, Naked og mange flere lækre mærker hos: Magasin..!!)

Hej bloggen! Så er det i morgen, at #Nethaderne har premiere på TV3 kl. 20:00! Jeg har set mig selv på de dér reklamer, som kører om programmet på Tv3.. Da jeg så mig selv tænkte jeg bare..” Okaaaay.. Hvorfor skal karmarret være så tæt på mit hoved..?!” Heh.. Man er sgu altid kristisk.. Fuck nu det! Jeg er så nervøs, og bestemt spændt på at se programmet..!! Vi har filmet flere omgange, og nogen af optagelserne er helt fra juli måned 2014.. Jeg sagde ja til programmet fordi, jeg virkelig synes det er et vigtigt emne! Og nej, selvom man har valgt, at være en “offentligt person” betyder det ikke, at nogen fortjener at blive bombet med trusler og hadefulde beskeder..!! Alle kan lave jokes med hinanden, og jeg gør det også selv.. Men det er på ingen måde okay, at opsøge andres private grunde, og true andre uden grund (også uden grund er der ingen der skal føle sig, truet!!) Jeg håber, at I tager godt imod programmet, og jeg har virkelig lært at åbne mig op på en helt anden måde.. Jeg synes virkelig, at jeg har været god til, at lægge det på hylden.. Og bare tænke “at det nok var normalt”. Jeg kommer til, at blogge meget om programmet og håber at I vil se med i morgen!!

Processed with Moldiv

 • Reply
  Anne Sofie
  marts 3, 2015 at 7:18 pm

  Årh glæder mig skatter! ❤️

 • Reply
  Anne Sofie
  marts 3, 2015 at 7:18 pm

  Årh glæder mig skatter! ❤️

 • Reply
  Michelle Primdahl
  marts 3, 2015 at 8:21 pm

  Glæder mig helt viiiildt <3

 • Reply
  Michelle Primdahl
  marts 3, 2015 at 8:21 pm

  Glæder mig helt viiiildt <3

Leave a Reply