FLERE LÆKRE PRODUKTER FRA: ELISABETH GIERUS!

4. marts 2015

(Produkterne kan købes hos: SHINE LIKE STAR.. Inde på min YouTube-kanal har jeg også anmeldt dem under “new in haul“.!)

Jeg er ret fan, af disse produkter fortiden! Især fordi at de er så naturlig, og man ser hurtig resultater! Jeg er især fan, af “Stretchmark Oil” som hjælper på strækmærker, og gir’ huden lækker glans. I kender mig efterhånden til, at jeg elsker alt form får olier, og når jeg har lavet videoer med makeup-tutoiral’s er det ikke altid, at jeg orker og få alt det makeup af, og denne “Cleansing Milk” gøre det nemt for mig, at få det hele af ret nemt og efterlader huden lækkert! Jeg bruger ikke “Créme de la Créme Chocolat Facial Peeling” hverdag til, at rense huden men 1-2 gange i ugen. Hvis i tilmelder jer SHINE LIKE STAR ‘s nyhedsbrev & blog lige HER – kan i bruge 100 kroner til, at shoppe!

FullSizeRender (3)

I samarbejde med: SHINE LIKE STAR.

    Skriv en kommentar