UPDATE: FRA DISSE DAG.. (HAMSAYASSINDK)

marts 7, 2015

Hej bloggen. Jeg fik ikke blogget igår, og forstår aldrig hvorfor, at jeg aldrig tog mig sammen..? Kender i ikke det? Når man vil gøre noget, og alligevel ikke gøre det.. Yes this is my life sometimes! Til gengæld fik jeg gjort hele lejligheden ren, vasket tøj og nu er det bare super lækkert herhjemme! Jeg fik også vasket mine pensler, og der findes intet bedre når de bliver vasket! Jeg mangler bare, at sætte tøjet helt på plads, og få styr på alle mine produkter, som tit kan flyde overalt.. haha! Jeg har slappe max, af i dag, og vil forkæle mig selv med maske, lys, og lækre produkter fra The Body Shop i aften! Jeg kommer til, at blogge senere i aften.. xo!

Processed with VSCOcam with f2 preset

 // Mine yndlings børster fra Real Techniques kan købes hos makeup-online, og er også ret fan af mine pensler fra Nicci Welsh Shop..

Processed with VSCOcam with t1 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with b1 preset

    Leave a Reply