FORÅR I DANMARK

marts 9, 2015

(Husk at se “Gør’ dig klar med mig – Let’s talk#7 inde på min YouTube-kanal)

Hey my dears! Så skinner solen sgu her i lille Holstebro.. Jeg var, så misundelig igår der jeg hørt, at solen bare var i top på sjælland! Jeg kan mærke, at jeg bare kommer i toppen p.g.a vejret, and i fucking love it. Nu skal der bare trænes igennem de næste 2 måneder, så jeg kan føle mig 110% sommerklar. Jeg har lige været i posthuset får, at sende post + hente en pakke.. Yes! Jeg har fået mig et nyt stativ til når jeg filmer.. Har godt nok savnet et! Her klokken 14:00 har jeg et business-møde, og det glæder jeg mig til at høre meget mere om.. Vi blogges ved senere!

 • Reply
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  marts 9, 2015 at 1:34 pm

  Det er bare et dejligt syn, at vågne op til, når solen skinner 😀 God dag! <3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   marts 9, 2015 at 1:54 pm

   I lige måde min søde!! 😀
   – Vi snakkes i nat!! <3

 • Reply
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  marts 9, 2015 at 1:34 pm

  Det er bare et dejligt syn, at vågne op til, når solen skinner 😀 God dag! <3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   marts 9, 2015 at 1:54 pm

   I lige måde min søde!! 😀
   – Vi snakkes i nat!! <3

Leave a Reply