HJÆLP MED AT FINDE JONAS HEDEGAARD HANSEN..!

10. marts 2015

(Oplysninger om Jonas Hedegaard Hansen kan gives til Midt og Vestjyllands Politi på telefon 114)

Hej skønne jer! Her hvor jeg kommer fra, er der desværre en ung fyr på 21 år, som er forsvundet natten til fredag. Jeg har valgt, at lave dette indlæg fordi ,jeg ved at min blog når ud til mange mennesker, og måske nogen af mine læsere kunne hjælpe til, hvis de høre noget om hvor han er! Jeg håber selvfølgelig, at Jonas er i et godt behold, og han snart bliver fundet! Jeg kender ham overhovedet ikke, og det er fuldstændig ligegyldigt! Jeg føler, og sender mange tanker til han’s familie, venner, og nære.

Jonas Hedegaard Hansen beskrives som: Mand, 21 år, 170 cm, muskuløs overkrop, lys hår, høje tindinger og fuldskæg. Han var iført mørkeblå “Captain American” T-shirt, sort skjorte, sort læderjakke, mørke jeans, da han forsvandt, og han medbragte personlige papirer og en mobiltelefon, som var slukket.

    Skriv en kommentar