RUTINE: HVER MORGEN TAGER JEG ” MK-OLIE “..!

11. marts 2015

(MK-olie kan købes hos SHIN LIKE STAR – Kan fås til hele familien, mænd, kvinder, og børn..)

Jeg er så imponeret! Det helt vildt..! Kan i huske da jeg havde modtaget disse olier..? Jeg havde kun haft dem en uge lige der, og kunne ikke 110% skrive hvad min mening om dem var lige der, og skrev at jeg ville vende tilbage herinde på bloggen, hvis jeg syntes, at produktet gjorde noget godt for mig. Jeg har præcis idag taget MK-olie (til mænd) i en måned, og jeg har aldrig været så imponeret! No shit.. Mit urenheder i ansigtet er blevet meget mindre! Ikke fordi jeg havde meget før.. Men i kender vel godt de små perioder, hvor man får lidt ekstra uren-hud! Jeg sover bedre, og føler mig frisk, og ekstra overskud til hverdagen. Jeg ved, at man kan tabe sig ved at tage MK-olie, men jeg kan desværre ikke svare på, om jeg selv har tabt mig, da jeg ikke har været på vægten knap 2 måneder nu.. Hehe, jeg træner og spise sundt og har simpelthen valgt, at jeg ikke skal på vægten hele tiden som før. Min vægt står fremme, og jeg er ret stolt over jeg kan holde den fra mig. Har i hørt om MK-olie..?

IMG_0003

    Skriv en kommentar