ER DET OKAY AT VÆRE ÆRLIG NÅR DET ER..?

marts 13, 2015

Hej bloggen! Jeg bliver simpelthen nødt til at høre jeres meninger omkring det emne her, som jeg vil skrive om. Jeg er altid ÆRLIG, og måske kunne jeg godt lære af og til bare at hold min kæft.. Men helt ærligt! Forestil dig, at du kender en person, som du enten er venner med eller ser ofte.. Denne person lugter, og går aldrig i bad.. Vi snakker ikke om prutter, som vi alle slår.. HAHA! Men jeg mener sådan alvorligt lugte, af sved og muligvis noget, som bare lugter frygteligt! Er det ikke helt okay, at sige til personen på en pæn måde, at de “ikke dufter særligt godt..?” Eller vil du bare lade som om at der intet var galt? Der var engang hvor jeg skulle til fødselsdagsfest hos en veninde, og købte en masse random gaver, hvor jeg bl.a. gav hende en tandbørste, og tandpasta.. Lod som om det var en del af den sjove gave! Men tror ærligtalt ikke, at den er åbnet op endnu.. Hvad ville i gøre..?

Processed with VSCOcam with f2 preset

 • Reply
  Hussien Ali
  marts 13, 2015 at 6:01 pm

  Hvor er du nice !! Elsker din ærlighed !

 • Reply
  Hussien Ali
  marts 13, 2015 at 6:01 pm

  Hvor er du nice !! Elsker din ærlighed !

 • Reply
  Hussien Ali
  marts 13, 2015 at 6:01 pm

  Og ja ! Jeg havde sagt det:)

 • Reply
  Hussien Ali
  marts 13, 2015 at 6:01 pm

  Og ja ! Jeg havde sagt det:)

Leave a Reply