NYE LÆKRE PRODUKTER FRA: CLINIQUE + VIDEO !!

15. marts 2015

(I KAN SE VIDEOEN CLINIQUE TUTORIAL INDE PÅ MIN YOUTUBE-KANAL LIGE HER)

Hej sødeste jer! Håber, at I nyder jeres weekend! Vejret har været okay, og solen skinner da.. Dog synes jeg, at luften har været ret kold. Jeg tog mig sammen, og fik taget billeder af mine nye, lækre produkter fra Clinique. Jeg er blevet ret fan af Clinique, og for lidt siden modtog jeg deres nyeste produkt Beyond Perfecting Foundation + Concealer Og måtte altså afprøve flere! Jeg har lavet en tutorial med alle disse produkter, som er inde på kanalen. Jeg er virkelig blevet fan af “stay matte” pudder når jeg har highlighted med concealer. Denne Stay-Matte Sheer Pressed Powder #golden er faktisk super nem at arbejde med! I ved, at jeg elsker shine, shine baby! heh.. Denne bronzer, True Bronze Pressed Powder Bronzer, bruger jeg faktisk mere som blush eller highlighter.. Det gør jeg i det hele taget med mange mærker, da jeg elsker, at mixe makeup sammen. Jeg har også Sculptionary Cheek Contouring Palette #definingnudes & Blushing Blush Powder Blush #aglow, som jeg mixer sammen til det hele.. To match pretty! Husk, at se videoen Clinique Tutorial, så I kan se resultatet.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Som i ved, så fik jeg jo testet Beyond Perfecting Foundation + Concealer #beige, og jeg synes meget godt om den, udover, at den lige er en tand for lys.. Dog mixer jeg den sammen med min Be Beautiful Blemish Balm #dark fra Sleek Makeup, så farven passer perfekt på mig. I samme serie har jeg nu afprøvet Superbalanced #golden, og farven passer lige præcis til mig! Omg.. Er faktisk helt oppe og køre over denne foundation! Den er så let, og man føler næsten ikke, at man har noget form for base, af sin makeup på.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jeg behøver næsten ikke at skrive hvor højt jeg elsker concealer! Og jeg må ærligt sige, at jeg virkelig er glad for at jeg fik testet disse produkter inden jeg lavede videoen.. haha! Denne Line Smoothing Concealer #light er fantastisk god..! Og jeg måtte hurtigt indse, at man næsten ikke skal bruge særlig meget af den!! Jeg kom til at bruge lidt for meget, som jeg plejer, og det behøver man slet ikke med denne her! Den dækker, og har en lækker shine over sig.Jeg har endnu ikke åbnet “High Impact Mascara” #black, da jeg har nogle mascara, som jeg er igang med at bruge op.. Lidt dumt, at åbne den op nu, og lad den tørre ind.. Er ret sikker på, at den er fantastisk – Jeg kunne se, at en af mine følgere syntes meget godt om denne inde på instagram. Jeg har længe ville prøve deres læbestifter, og det kan jeg sige nu, at jeg har! Wuhu! Disse to #mattesuede + #blushingnude er to ret lækre farver.. Måske lidt for lyse til mig.. You know.. Der er ikke særlig mange nude læbe produkter, der passer til mig.. Jeg skal huske, at bruge lipliner, som denne farve #honeystick ville passe godt sammen med, med læbestiften! Jeg har også #plummy i lipliner, og den er så pretty!! Hvis I ser videoen Clinique Tutorial, så kan I se, hvor glad jeg bliver da jeg afprøver Superfine Liner for Brows #deepbrown..!! Den er super nem at påføre og øjenbrynet sidder fantastisk..!!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

indlægget er lave i samarbejde med Clinique Danmark.

 • Svar
  Sisse
  15. marts 2015 at 19:37

  Hvor ser det lækkert ud Hamsa! <3

 • Svar
  Sisse
  15. marts 2015 at 19:37

  Hvor ser det lækkert ud Hamsa! <3

Skriv en kommentar