HVORDAN BLIVER MAN KENDT…?

16. marts 2015

(HUSK AT SE CLINIQUE TUTORIAL VIDEO INDE PÅ MIN YOUTUBE-KANAL.!)

  Hej mine sødeste læsere! Årh gud.. Jeg får den hele tiden, og nogle gange kan det altså bare være for meget! Hånden på hjertet, så tænker eller ser jeg mig selv som “kendt”, og jeg er altid ærlig omkring hvad jeg er og tænker.. Selvfølgelige har jeg da haft “mine føler” og nogen tænker måske, hvad mener du med det..? At jeg har tænkt ” fuck hvor nice – i’m fame baby..!” haha.. Vi bliver alle ældre med tiden, og jeg har valgt vejen ad bloggeland, som bare er mit liv nu! Jeg synes selv, at jeg har fået en kæmpe succes med det, og jeg stolt, af at have oplevet så mange oplevelser på 1 år, og 6 måneder. Jeg ved ikke hvornår man er kendt..? Vi bor alligevel i lille Danmark, og alle kan jo faktisk være kendte hvis de vil.. Nogle vælger at lave reality, andre blogger og youtuber..Hvis man VIRKELIG vil være et forbilled for unge, og samtidigt tjene penge på det, så vil jeg helt klart starte med at blogge. Jeg mener det her.. Man skal ikke blogge fordi, at man vil tjene penge, og få gratis adgang til VIP hoteller eller få hvad man peger på, og det vil heller ikke komme til, at ske hvis man ingen læsere har. Man skal bygge sin blog og sit netværk op! Man skal være trofast over for sine læsere, og bruge tid på at blogge! I starten kan det være, at man næsten ingen læsere har – og hvad så..? Man skal det her fordi, man brænder for det, og tro mig, resten følger stille og rolig med.. Jeg har ingen opskrift på hvordan man bliver kendt – vær’ dig selv og bliv anerkendt for det du laver – så når du langt.

    Skriv en kommentar