10 HURTIGE FRA WEEKENDEN

22. marts 2015

(HUSK AT SE “FORÅR & SOMMER MUSTHAVE #1” SOM HAR RAMT MIN YOUTUBE-KANAL IDAG)

1. Jeg forstår ikke, at nogen af mine læsere vælger at skrive til mig, at de har set mig et sted, og ikke kommer hen og hilser istedet? 2. Jeg har siddet i bus fra holstebro til viborg. 3. Jeg var dybt ulykkelig over, at City Bois røg ud, af X-Factor. 4. Jeg forstår ikke, at folk går så meget op i den solformørkelse? 5. Jeg har drukket Pepsi Max i weekenden. 6. Jeg ved, at blive syg i hovedet over alle mine produkter – jeg skal ha’ mere plads! 7. Humøret er i top. 8. Jeg var i Århus med Jesper igår. 9. Jeg hader min oplader (iPhone) 10. Jeg glæder mig til en helt ny uge!

 • Svar
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  23. marts 2015 at 23:10

  Var virkelig overrasket over at Citybois røg ud 😮 Den solformørkelse var virkelig kørt op, var ved at blive sindsyg!!! <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   24. marts 2015 at 9:40

   me too honey!!! 🙂
   – fuck man.. folk gik amok 😮

 • Svar
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  23. marts 2015 at 23:10

  Var virkelig overrasket over at Citybois røg ud 😮 Den solformørkelse var virkelig kørt op, var ved at blive sindsyg!!! <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   24. marts 2015 at 9:40

   me too honey!!! 🙂
   – fuck man.. folk gik amok 😮

Skriv en kommentar