10 HURTIGE FRA WEEKENDEN

marts 22, 2015

(HUSK AT SE “FORÅR & SOMMER MUSTHAVE #1” SOM HAR RAMT MIN YOUTUBE-KANAL IDAG)

1. Jeg forstår ikke, at nogen af mine læsere vælger at skrive til mig, at de har set mig et sted, og ikke kommer hen og hilser istedet? 2. Jeg har siddet i bus fra holstebro til viborg. 3. Jeg var dybt ulykkelig over, at City Bois røg ud, af X-Factor. 4. Jeg forstår ikke, at folk går så meget op i den solformørkelse? 5. Jeg har drukket Pepsi Max i weekenden. 6. Jeg ved, at blive syg i hovedet over alle mine produkter – jeg skal ha’ mere plads! 7. Humøret er i top. 8. Jeg var i Århus med Jesper igår. 9. Jeg hader min oplader (iPhone) 10. Jeg glæder mig til en helt ny uge!

 • Reply
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  marts 23, 2015 at 11:10 pm

  Var virkelig overrasket over at Citybois røg ud 😮 Den solformørkelse var virkelig kørt op, var ved at blive sindsyg!!! <3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   marts 24, 2015 at 9:40 am

   me too honey!!! 🙂
   – fuck man.. folk gik amok 😮

 • Reply
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  marts 23, 2015 at 11:10 pm

  Var virkelig overrasket over at Citybois røg ud 😮 Den solformørkelse var virkelig kørt op, var ved at blive sindsyg!!! <3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   marts 24, 2015 at 9:40 am

   me too honey!!! 🙂
   – fuck man.. folk gik amok 😮

Leave a Reply