SUSHI DU IKKE VIL GÅ GLIP AF!

22. marts 2015

(Du kan besøg KARMA SUSHI restauranter i København, Århus, Aalborg, og Frederikshavn)

Sidst jeg var i København besøgte Jesper, og jeg også Karma sushi, som absolut er min yndlings sushi restauranter for altid! Første gang jeg fik sushi fra karma var tilbage til Selected Bloggers sammenkomsten, og husker stadig at jeg blev forelsket fra første bid..! Igår tog Jesper, og jeg til Århus, og vi tog ind til Karma sushi på Vestergade (der ligger to restauranter i Århus, og den anden ligger ved banegården) Inde hos vestergade er den slet ikke ligeså stor, som den der ligger i københavn. Jeg synes alligevel, at det var super hyggeligt derinde! Kan slet ikke vente til, at jeg skal til københavn igen her i april måned, og skal bestemt ind til Karma Sushi der, som ligger på Peder Skrams Gade 15. Også ligger de både i Aalborg, og Frederikshavn – Hvis man kommer om onsdagen, har de en meget billigere menu. “Onsdag Menu” gælder i alle de byer restauranten ligger i.

Vi bestilt begge to vores yndlings menu derinde fra – “Stor menu 26. stk ” Og det bestod af: 2 x laks, 2 x tun, 2 x hvidfisk, 2 x tun tataki, x 2 flamberet laks, 4 x california roll, 4 x canadian roll, 4 x big green roll, 4 x crispy salmon roll (Stor soya, wasabi og syltet ingefær medfølger)

vscocam-photo-2 (19)

Jeg fik smagt på de to lækkeste drinks, og så fik vi begge en dejlig dessert – sidst jeg var hos karma sushi fik jeg denne chokoladekage, toppet med saltet karamel fudge, og grønt te marengs.. Mmhm! Jesper var ret fan! Jeg ville prøve noget nyt, som blev til Kokos cheese cake på sprød bund, toppet med hvid chokoladecreme og knasende kakao bønner, og friske blåbær… Så lækkert! Vi hyggede os utroligt meget, og er bestemt overrasket over, at selvom det ikke var en særlig stor’ restaurant, så var det bare så hyggeligt! Man kan sagtens hente maden som takeaway, hvis man ikke vil ud og spise. I kan læse meget mere til Karma’s Menu kort lige HER.

vscocam-photo-4 (14)

vscocam-photo-5 (11)

vscocam-photo-1 (31)

vscocam-photo-4 (15)

vscocam-photo-5 (10)

    Skriv en kommentar