DENGANG JEG TOG PÅ…

23. marts 2015

Spiste jeg altid disse COOKIES fra REMA1000! Og jeg har været ude og købe dem idag! Jeg tror det er to år siden, at jeg sidst har spist dem. Jeg synes ikke, at jeg har været på toppen idag.. Og siden igår har jeg bare haft flashback for dengang jeg tog på! Jeg har skrevet herinde førhen i “mine tanker” historier omkring vægttab og hvordan jeg tog på, skrev jeg, at jeg havde svært ved, at slippe tanken om “hvorfor”..? Og sådan har jeg egentligt haft det idag. Selvom jeg har lært SÅ meget omkring sundhed, mad, min krop og bare ha’ et sundere liv, så kan jeg også savne mig selv fra dengang.. Og nu må i ikke misforstå mig! Jeg elsker mit liv og har det godt.. Men jeg føler nogle gange, at jeg var mere lykkelig dengang i forhold til nu.. Jeg tænkte ikke over hvordan jeg så ud og havde det bare godt.. Tror bare, at jeg savner det med at jeg bare kunne spise og gå i det tøj som jeg præcis havde lyst til.. Ikke fordi jeg vil se sådan ud igen! Efter jeg fik fri fra skole, så har jeg bare været mig selv, og lavet ingenting… Fedte den og bare ikke orket noget som helst.. Så fik jeg lyst til disse cookies, og imorgen gir’ vi den ekstra gas i fitnesscenteret. Ha’ en dejlig aften!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jeg hygget mig også med denne te, som var med i måned’s Goodiebox idag..

IMG_0890

IMG_0889

Skriv en kommentar