TRIST

25. marts 2015

Vejr..!! Det er, SÅ trist at jeg ikke kan overskue det. Jeg havde besøg af en fotograf idag fra journalist halløj, og har stadig ikke forstået hvad det hedder 110% endnu, og fuck nu det! Hun var super sød, og vi fik lavet fede optagesler/billeder, som skal bruges til noget nyt + der kommer en, som skal spørger mig til alt muligt her i næste uge, som er et fælles projekt de er igang med, at lave. Jeg er, så træt lige nu og ville egentlig bare lige skrive et indlæg der jeg slet ikke har blogget idag.. Charlotte (fra journalist halløj) var her i 3-4 timer, og glæder mig til at vise jer hvad fik lavet.. Jeg er virkelig træt lige nu! Har i set min nye video? – SÅDAN DÆKKER DU URENHEDER MED MAKEUP! | TUTORIAL..!

jl

Frokosten blev til en blandet salat fra Kylling&Co.. Det smagt godt, og skal spise aftensmad om lidt (hvis der er plads til det) heh..

kok

æp

Skriv en kommentar