MIN FROKOST EFTER WORKOUT TODAY

27. marts 2015

IMG_1096

IMG_1093

 

Det lidt længe siden, at jeg har skrevet om mad herinde på bloggen, og fik lige lyst til, at ta’ flash-back-for-mad-billeder tiden idag! Ikke fordi, at det er det store.. Men jeg trænet herhjemme idag, og igår var jeg i fitness.. Jeg har jo fået et par nye udstyr hjemme, som jeg har blogget, om får lidt tid siden. Jeg fik sippet + trænet mave! I morgen skal jeg lige ta’ mig sammen til, at ta’ i fitness! Jeg tog ikke afsted idag fordi, min krop siger av! Men jeg fik trænet herhjemme, og fixet smoothie + spejlæg sammen yummi! Ha’ en dejlig påskeferie til alle jer skønne mennesker!

 • Svar
  Dina
  27. marts 2015 at 16:50

  Ku godt bruge noget smoothie lige nu, hihi <3
  Hav en god aften brother, knus

 • Svar
  Dina
  27. marts 2015 at 16:50

  Ku godt bruge noget smoothie lige nu, hihi <3
  Hav en god aften brother, knus

Skriv en kommentar