DET PÅVIRKER MIG SÅ FUCKING MEGET…

1. april 2015

(Der kommer snart en ny video inde på min YouTube-Kanal.. Husk at se den aller nyeste video lige HER)

Hej skønne jer! Det er nu længe siden, at jeg har skrevet et personligt indlæg, og synes at I skal vide en lille “status” omkring hvordan jeg har det pt. Jeg havde sagt til mig selv, at her i påskeferien skulle jeg lave videoer hvert eneste dag, og jeg ville uploade en video næsten hver dag. Men jeg er også et menneske, og som alle andre mennesker, kan der altid ske nedture i mit liv. Jeg har virkelig haft det godt de sidste 2-3 uger, og de sidste par dage har jeg bare være nede! Førhen skrev jeg enten på instagram eller herinde hvis humøret ikke var på toppen, og jeg ved egentligt ikke hvorfor jeg ikke gør det mere..? Jeg tror måske, at jeg blevet lidt bange for at vise mig, som et “offer” især efter jeg har deltaget i programmet #Nethaderne, og jeg vil på ingen måder ses som et offer. Jeg føler bare, at jeg har glemt mig selv, og jeg bare tit ikke når at tænke igennem små ting, så alt kommer på en gang. Det er ikke fair, at det skal gå udover mine nære! Kender I det? Det går altid udover dem, som man elsker aller mest! Jeg har bare brug for, at lægge nogle dårlig oplevelser på hylden, og ikke tro at ALLE er ens.. Det virkelig svært for mig, at stole på folk, og jeg fucking HADER det! Især fordi, at jeg bliver så usikker på, at de overhovedet vil mig noget godt.. Jeg siger ikke, at jeg altid er blevet såret, og at jeg er hellig! Jeg har selv gjort nogen mennesker kede af det, og har fået turen selv too much, og har svært ved at tro at andre ikke er sådan. Jeg bliver nød til bare at give slip på fortiden (det meget svært for mig!) Og bare nyde det hele, og tro på det bedste i mennesker. Det svært for mig, bare at skrive det her, fordi, at jeg ikke ønsker at se det dårlige i andre mennesker! Jeg tror, at jeg har brug for at tænke det hele igennem, og skrive alle de ting ned, som virkelig kan påvirke mig! Og nogle gange, så synes jeg faktisk, at de sociale medier godt kan påvirke mig, og når jeg skriver det, mener jeg ikke haters, men at der tit er nogle derude, som kan vænne dag til nat, som om, at de faktisk lader som om, at de kender til ens privatliv, og vil gøre alt for at ødelægge folks glæde! Det er virkelig kommet bag på mig, at nogen mennesker virkelig har brug for det..? Jeg har flere gange fået beskeder fra nogen, som skriver, at dem jeg virkelig holder af, skulle ville mig noget dårligt + faktisk gå så langt, at de kan tro, at de kender en bare fordi at man liker ens billed? Slap af! Fordi, at man liker dit billed på instagram eller man svare dig på en besked, så man hverken forelsket, eller har lyst til noget med dig. Det er der desværre bare nogen, som tror idag. Og det, som kan påvirke mig er, at de kan være så over dramatiske, at de faktisk kan finde på, at skrive til mig at “omg” din ven/veninde har like mine ting, og nu bomber de mig med likes, og nu vil han/hun skrive privat med mig på ask me. OMG! Stop jer selv! Ingen, af dem som er tæt på mig vil nogensinde vælge nogen randoms, som har liket deres billed, og at man liker deres billeder igen for at være venlig betyder det ikke, at man vil noget med en! STOP med at skriv til mig, at mine venner liker jeres ting, og får det til at lyde, som om at de er vilde med jer. Det kommer aldrig nogensinde til, at have noget med jer at gøre og når jeg skriver “jer” (ER DET IKKE MINE SKØNNE LÆSERE) Det er bare få små trunter, som tror at alle er ligeså løs på tråden, som dem selv. Jeg håber, at i forstår mig, og jeg vænne stærkt tilbage med at lave videoer igen! Love H.

IMG_1547has

 • Svar
  Naja Axholm
  1. april 2015 at 18:20

  glæder mig sådan til at møde dig! og nogle af de andre bloggere <3 håber du har det godt nu! god forsat ferie..

  • Svar
   Hamsa Yassin
   1. april 2015 at 18:21

   Det har jeg skønne! Dejligt, at kunne dele det med jer! 🙂
   Glæder mig også <3

   • Svar
    Sofie
    1. april 2015 at 21:57

    Kan simpelthen ikke forstå hvorfor nogen ville hate på dig❤️ For mig er du en kæmpe inspiration og jeg bliver nærmest ekstatisk når du har lagt en ny video op eller skriver noget på din blog! Skatter, dem der hater de er bare jaloux på hvor fantastisk en person du er!❤️ Ilysm!!

 • Svar
  Naja Axholm
  1. april 2015 at 18:20

  glæder mig sådan til at møde dig! og nogle af de andre bloggere <3 håber du har det godt nu! god forsat ferie..

  • Svar
   Hamsa Yassin
   1. april 2015 at 18:21

   Det har jeg skønne! Dejligt, at kunne dele det med jer! 🙂
   Glæder mig også <3

   • Svar
    Sofie
    1. april 2015 at 21:57

    Kan simpelthen ikke forstå hvorfor nogen ville hate på dig❤️ For mig er du en kæmpe inspiration og jeg bliver nærmest ekstatisk når du har lagt en ny video op eller skriver noget på din blog! Skatter, dem der hater de er bare jaloux på hvor fantastisk en person du er!❤️ Ilysm!!

Skriv en kommentar