BLANDET TORSDAG + MIT HÅR..!

2. april 2015

Hej bloggen! Håber at i har haft en dejlig påske-torsdag, og nyder denne “mini ferie” heh.. Jeg fik sovet LÆNGE, og det var nu dejligt nok! Jeg smuttet hen til fitnesscenteret, og gav den gas! Er ret sikker på, at jeg har ekstra ondt i kroppen i morgen! Men det skal jo gøre ondt før man kan se resultater ikke.? Lol. Jeg fik mig et dejligt bad, og forkælet mit hår med mine Milk_Shake produkter (i ved, at jeg elsker Milk_Shake) også fik jeg børstet mit hår med mit nye hårbørste fra HH Simonsen #THE WET BRUSH.. Den er super lækker, og jeg er virkelig glad for den! Jeg brugt #CurlPassion serien fra Milk_Shake idag + Whipped Cream. I kan finde Milk_Shake HER.

IMG_1597MIL

Hårbørste fra: HH Simonsen #THE WET BRUSH.

PicMonkey Collagehg

IMG_1595HAIIII

    Skriv en kommentar