JEG ELSKER MIT NYE SKAGEN UR.. !!

3. april 2015

(I kan stadig nå at deltage i den giveaway, som kører inde på instagram, med gavekortet på 500 kr.)

Hej bloggen! Som i ved, så elsker jeg bare accessories big time! Især her til sommer, så elsker jeg at have et nogle smykker eller ure på. Jeg har efterhånden et par ure, og sidst jeg modtog et ur fra Uniwatches.dk, var det mit højt elskede Marc Jacobs ur, og nu hvor jeg har to af slagsen, så synes jeg at det var på tide, at prøve noget nyt! Jeg har længe gerne ville ha’ et Skagen ur, og der jeg så dette #SKW2196 fra Skagen, måtte jeg bare eje det! Det skulle bestemt være i guld, da jeg ikke ejer et ur i guld heh.. Jeg har fundet 4 ure, som også er fra Skagen, som jeg også synes er ret pretty! I kan sagtens finder flere mærker, som Calvin Klein, Michael Kors osv. På hjemmesiden!

| 1. Skagen #SKW2201 2. Skagen #SKW2135 3. Skagen #SKW2196 4. Skagen #SKW2137 |

PicMonkey CollagdeSKA

(Sponsoreret indlæg i samarbejde med Uniwatches.dk 2/3)

Skriv en kommentar