CRAZY IN LOVE

april 4, 2015

vscocam-photo-1

Og der findes intet bedre! Jeg elsker kærlighed! Hvem gør’ ikke det? Jeg er bare..lalala! Jeg elsker at vær’ forelsket! Det bedste jeg nogensinde har oplevet! Især når det killer i mavsen, og jeg stopper mig selv nu! Haha. Jeg glæder mig til, at dele det hele med jer.. Det har været en lang rejse, og det vigtigste er, at vi har det godt.

 • Reply
  Naja Axholm
  april 4, 2015 at 8:18 pm

  hold fast i ham skat! han lyder som noget du skal beholde!! <3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   april 4, 2015 at 8:20 pm

   Han bliver her! Jeg rigtig glad <3 Tak søde:)

 • Reply
  Naja Axholm
  april 4, 2015 at 8:18 pm

  hold fast i ham skat! han lyder som noget du skal beholde!! <3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   april 4, 2015 at 8:20 pm

   Han bliver her! Jeg rigtig glad <3 Tak søde:)

Leave a Reply