♡ HVORDAN SPRANG JEG UD AF SKABET..? (DEL 1)

april 5, 2015

 HUSK AT SE MIN NYE VIDEO INDE PÅ MIN YOUTUBE KANAL – NATURAL SPRING LOOK | TUTORIAL

hamsa4-1024x683

Hmm.. Dette emne er utroligt personligt for mig, og selvom at jeg har været hudløst ærlig, herinde på bloggen, om min fortid, og meget andet, som jeg aldrig havde regnet med, og ville kunne dele det, med så mange mennesker synes jeg alligevel, at det her nok er mit livs vigtigste del.. Nemlig, at være homoseksuel. Jeg vil skrive fem dele op til, hvordan jeg fandt ud af, at jeg var til mænd, til hvordan jeg faktisk kom ud med det.. Især fordi, at I har spurgt så meget til det, og jeg har nu endelig sagt til mig selv, at jeg er klar til at kunne dele det med jer. Når jeg tænker tilbage til barndommen, så husker jeg, at jeg elskede at lege med piger, og altid har været pigernes ven. Som helt lille vidste jeg, at jeg bestemt ikke skulle giftes med en kvinde når jeg blev stor, og som 3 årig sagde jeg, at når jeg blev stor, så skulle jeg giftes med en mand.. Uden at tænke over hvad det faktisk var? Jeg tændte jo ikke på mænd, som barn.. Men jeg synes de var flotte, og gik jo med pigerne, så hvorfor skulle det være unormalt, at jeg ikke også skulle giftes med en mand? Jeg blev ældre, og jo ældre jeg blev, så vidste jeg, at der var noget som ikke var ens med folk omkring mig.. Jeg har altid været midtpunktet, og måske lyder jeg fucking selvglad og hvad så? Det jo sådan det var?! Jeg var feminin, og alle vidste hvem jeg var herfra. Jeg tænkte egenligt ikke over, hvordan jeg faktisk var dengang, og helt ærligt, så har jeg fucking altid været mig selv, os selvom jeg ikke var sprunget ud af skabet.. Ingen skulle fortælle mig hvordan jeg var, og sådan bliver det også forever. Folk kaldte mig for “bøsse Hamsa” og det rørte mig faktisk ikke, fordi jeg ikke præcis vidste hvad en bøsse var? Jeg vidste godt, at jeg var til mænd, men præcis hvordan, vidste jeg ikke? Jeg lod som om, at jeg ikke tænkte på det, men det blev endnu sværere, da jeg faktisk begyndte at tænde på mænd.. Ja, vi alle bliver liderlige, og vi alle finder ud af, at sex er godt. Jeg har ikke lyst til, at skrive om min første gang.. Der er små skønne piger og drenge som læser med.. Jeg blev 13, og fik en crazy følelse i kroppen, for første gang i mit liv, som jeg aldrig havde haft før, da ham her fyren startede på min skole…

 • Reply
  Michelle Eckert
  april 5, 2015 at 10:27 am

  Du er simpelthen for sej, min mus! Har så meget respekt for, at du tør være så åben omkring noget der er så personligt! Alt det bedste til dig søde, du fortjener kun det bedste <3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   april 5, 2015 at 10:38 am

   Hvor er du dejlig babe! 🙂 Det varmer så meget! <3

 • Reply
  Michelle Eckert
  april 5, 2015 at 10:27 am

  Du er simpelthen for sej, min mus! Har så meget respekt for, at du tør være så åben omkring noget der er så personligt! Alt det bedste til dig søde, du fortjener kun det bedste <3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   april 5, 2015 at 10:38 am

   Hvor er du dejlig babe! 🙂 Det varmer så meget! <3

 • Reply
  Naja Axholm
  april 5, 2015 at 12:17 pm

  stor respekt hamsa <3 altid følg dit hjerte <3 så fedt at du deler så meget!

 • Reply
  Naja Axholm
  april 5, 2015 at 12:17 pm

  stor respekt hamsa <3 altid følg dit hjerte <3 så fedt at du deler så meget!

 • Reply
  Hussien Ali
  april 5, 2015 at 12:53 pm

  JEG HAR SÅ MEGET RESPEKT FOR DIG HAMSA !!

 • Reply
  Hussien Ali
  april 5, 2015 at 12:53 pm

  JEG HAR SÅ MEGET RESPEKT FOR DIG HAMSA !!

 • Reply
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  april 5, 2015 at 1:24 pm

  <3

 • Reply
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  april 5, 2015 at 1:24 pm

  <3

 • Reply
  Michaela Calundann
  april 5, 2015 at 1:28 pm

  Al respekt til at du tør at være dig – især fordi du virker som et så fantastisk menneske, så hvorfor forgive at være en anden? Dette emne kunne jeg kun forstille mig er så personligt, så fedt du tør at åbne op! Du fortjener intet mindre, end alt det bedre. Må der være solskin, og regnbuer med på din skønne skønne vej ❤️

  • Reply
   Hamsa Yassin
   april 5, 2015 at 1:29 pm

   Wow! Sikken en skøn kommenter! Tusind tak smuksak! Det varmer hele mit hjerte! Kærlighed til dig<3

   • Reply
    Michaela Calundann
    april 5, 2015 at 2:25 pm

    Og kærlighed til dig! <3

 • Reply
  Michaela Calundann
  april 5, 2015 at 1:28 pm

  Al respekt til at du tør at være dig – især fordi du virker som et så fantastisk menneske, så hvorfor forgive at være en anden? Dette emne kunne jeg kun forstille mig er så personligt, så fedt du tør at åbne op! Du fortjener intet mindre, end alt det bedre. Må der være solskin, og regnbuer med på din skønne skønne vej ❤️

  • Reply
   Hamsa Yassin
   april 5, 2015 at 1:29 pm

   Wow! Sikken en skøn kommenter! Tusind tak smuksak! Det varmer hele mit hjerte! Kærlighed til dig<3

   • Reply
    Michaela Calundann
    april 5, 2015 at 2:25 pm

    Og kærlighed til dig! <3

 • Reply
  Cecilie
  april 5, 2015 at 2:20 pm

  Du er fandme for sej Hamsa!❤️
  Alt min respekt til dig.
  Det er svært ikke at holde af dig!
  Knus!

 • Reply
  Cecilie
  april 5, 2015 at 2:20 pm

  Du er fandme for sej Hamsa!❤️
  Alt min respekt til dig.
  Det er svært ikke at holde af dig!
  Knus!

 • Reply
  Signe
  april 5, 2015 at 5:12 pm

  Hej Hamsa

  Jeg syntes du har en virkelig dejlig personlighed og er mega sød. Først så jeg dit billede på insta og læste så teksten og så skyndte jeg mig herind for at læse videre. Syntes det er fedt at du vil skrive om det. Også lidt fordi at mine forældrer er to mødre altså de er lesbiske. Det gør nok lidt ligemeget for dig men ville bare lige skrive det.

  • Reply
   Hamsa Yassin
   april 5, 2015 at 5:29 pm

   Det er overhovedet ikke lige meget søde! Det fedt, at du har to mødre som mor! Det er en fantastisk gave! Håber, at du nyder det! Tak for det <3

 • Reply
  Signe
  april 5, 2015 at 5:12 pm

  Hej Hamsa

  Jeg syntes du har en virkelig dejlig personlighed og er mega sød. Først så jeg dit billede på insta og læste så teksten og så skyndte jeg mig herind for at læse videre. Syntes det er fedt at du vil skrive om det. Også lidt fordi at mine forældrer er to mødre altså de er lesbiske. Det gør nok lidt ligemeget for dig men ville bare lige skrive det.

  • Reply
   Hamsa Yassin
   april 5, 2015 at 5:29 pm

   Det er overhovedet ikke lige meget søde! Det fedt, at du har to mødre som mor! Det er en fantastisk gave! Håber, at du nyder det! Tak for det <3

 • Reply
  Lonnie Skovgaard
  april 6, 2015 at 9:51 am

  Jeg er utrolig stolt af dig hams (dit nye kælenavn)! <3
  Ønsker dig al godt og en masse kærlighed :*

  • Reply
   Hamsa Yassin
   april 6, 2015 at 9:52 am

   Hvor er du sød skønne 😀 <3 Tak! I lige måde!!

 • Reply
  Lonnie Skovgaard
  april 6, 2015 at 9:51 am

  Jeg er utrolig stolt af dig hams (dit nye kælenavn)! <3
  Ønsker dig al godt og en masse kærlighed :*

  • Reply
   Hamsa Yassin
   april 6, 2015 at 9:52 am

   Hvor er du sød skønne 😀 <3 Tak! I lige måde!!

 • Reply
  Laura Ellegaard
  april 7, 2015 at 2:56 pm

  jeg har virkelig meget respekt for dig. jeg synes du er så sej og du er en af grundende til at jeg synes det kunne være over fedt af have en homoseksuel søn. jeg synes du er så sej.

  • Reply
   Hamsa Yassin
   april 7, 2015 at 3:13 pm

   Hvor er du sød! beskeden varmer <3 Tak!!

 • Reply
  Laura Ellegaard
  april 7, 2015 at 2:56 pm

  jeg har virkelig meget respekt for dig. jeg synes du er så sej og du er en af grundende til at jeg synes det kunne være over fedt af have en homoseksuel søn. jeg synes du er så sej.

  • Reply
   Hamsa Yassin
   april 7, 2015 at 3:13 pm

   Hvor er du sød! beskeden varmer <3 Tak!!

Leave a Reply