MAZE EVENT..!

april 12, 2015

IMG_2126

 (Jeg har vlogget hele weekenden fra hele dagen til MAZE event + Updates, og meet up, som snart kommer ind på min YouTube-Kanal)

Hej skønne læsere! Så er jeg kommet hjem fra københavn, og jeg har aldrig været så træt som lige nu! Jeg var også ret færdig igår efter vi kom op på hotellet (jeg sov på Wakeup Copenhagen hotel med Sisse og Mia) Jeg kom desværre 2 timer forsent til eventet hos MAZE, og havde fart på da jeg stod op, og så direkte med toget til københavn på knap 4 timer.. Men jeg nåede frem, og havde det super hyggeligt med dem alle, og vores nye medarbejder! Jeg glæder mig til det hele nu, og jeg ret stolt af, at MAZE har samlet op på det hele igen, som nu er blevet til aftaler med store TV produkioner, og meget mere som i nok kommer til, at høre meget om! Efter vi var færdige, tog Klara, Cecilia, og jeg ind på Karma Sushi og fik lækkert mad (indlæg kommer en af dagene) Så blev jeg hentet igen af Mia og Sisse, som jeg så skulle sove med. Jeg har vlogget fra det hele, så videoen kommer snart op på min YouTube-Kanal.. Jeg vil nemlig lige skrive lidt fra weekenden! Jeg er SÅ træt nu… Ha’ en dejlig aften <3

IMG_2132

IMG_2154IMG_2131IMG_2130IMG_2133IMG_2129IMG_2128IMG_2127IMG_2156

    Leave a Reply