KARMA SUSHI ER KÆRLIGHED

13. april 2015

IMG_2155

Efter vi var færdig med MAZE – eventet i lørdags, så tog Klara, Cecilia og jeg ind på Karma Sushi. Når jeg er i københavn eller århus, så skal jeg altså lige forbi Karma! I ved, at jeg elsker deres sushi, og efter min smag er det bedste sushi i hele Danmark! Det var super hyggeligt, som altid og vi fik drinks, sushi, og vi kunne desværre ikke få mere ned, så ingen dessert denne omgang! Det måske, også godt nok der vi havde spist too much candy til eventet. Det bedste ved Karma Sushi er, at man altid bliver mæt også er smagen bare helt igennem fantastisk!! Jeg fik taget end masse lækre billeder, og fik filmet en lille smule, af min vlog, som nu er inde på min YouTube-kanal.

IMG_2138

Hvis man godt kan li’ lækre drinks, som smager af sommer og sol, så skal man helt bestemt kigge forbi Karma Sushi.. heh!

IMG_2139IMG_2155Cecilia startet med at bestille en tangsalat, også delte hende og KlaraDouglas menu” Og jeg bestilt, som altid “Stor menu 26. stk

IMG_2190IMG_2136 (1)IMG_2142

    Skriv en kommentar