NYT FRA COCOPANDA + RABATKODE..!

april 14, 2015

IMG_2213SSSS

(RABATKODEN TIL COCOPANDA – ER PÅ 15 % KODEN: HAMSA)

Hej beauty love! Så er mine lækre produkter fra cocopanda kommet hjem! Jeg har bestilt et par’ produkter, som jeg gerne vil vise her, og fixet et rabatkode til jer læsere! Det første gang, at jeg bestiller fra cocopanda, og jeg er ret overrasket over, at de har så mange lækre mærker! Jeg venter nemlig også en Anastasia Contour Kit #medium (De har nemlig fået Anastasia Beverly Hills på hjemmesiden, som er ret nyt.!) Det er jo snart sommer, og jeg tænker at jeg vil ha’ end masse contour + higelighter, og der jeg så at de havde produkter fra The Balm, så blev jeg nød til, at bestille et par’ af det! Jeg er virkelig overrasket over denne fra #TheBalm – Instain Long Wearing Powder Blush Pinstripe! Jeg har allerede testet den, og jeg fik den flotteste glød på mine kinder.. So cute! Jeg regner med, at jeg laver en tutorial inde på min YouTube-kanal. Jeg fik også bestilt mere fra #TheBalm, som higelighter er denne her No Money No Honey ret lækker, og som læbestift synes jeg, at denne Amanda Kissmylips Brun var ret cute! I ved, at jeg elsker de mørke farver haha.. Som fonundion valgt jeg denne fra Bare Minerals i farven #Espresso, og for første gang har jeg nu afprøvet produkter fra #gloMinerals, som mange bloggere/youtuber har snakket om længe, og nu ville jeg bare selv se om det var, så godt! Jeg kan kun være enige med dem med det ene produkter, som jeg har testet, som er gloPressed Base Powder Foundation i farven #Cocoa Dark, og omg jeg elsker den som contour..!! Jeg får de flotteste skygger, og farven passer 110 % til mig! Kommer så meget til, at snakker om den det næste stykke langtid.. heh! Men, som powder til, at sætte min concealer vil jeg bruge en lys pudder, som denne fra NY X Blotting Powder i farve #Light/Medium. Jeg fik også bestilt 3 børster fra  #RealTechniques.

IMG_2214IMG_2217IMG_2218IMG_2215IMG_2210IMG_2211(Sponsoreret indlæg i samarbejde med cocopanda.dk)

    Leave a Reply