MIN NYE TASKE ER JUSTFAB..!

april 15, 2015

IMG_2256

(Min nye tasker hedder ” VANCE” i sort, og kan fås i 3 forskellig farver hos JUSTFAB..)

Hej bloggen! Jeg har i lang tid nu kiggede efter en skuldetaske, som jeg bare kunne ha’ med mig rundt omkring, og som ikke var alt for stor. Her for lidt tid siden faldt jeg over denne hjemmeside, som hedder “JustFab” Jeg vist overhovedet ikke, at vi havde den hjemmeside herhjemme i Danmark! Inde på instagram har jeg godt set, at JustFab er hit i udlandet, og jeg blev så glad der jeg så, at vi også havde en herhjemme nu! Nu har jeg selv en enkelt taske derfra, og skal ha’ mange flere.. Seriøst piger – hvis i tjekker hjemmesiden, så smelter jeres taske-hjerter helt! Priserne er ikke højere end 349 kroner, og lige nu ved jeg at de kører 20 % (i kan også tilmelde jer på JustFab credit lige HER) Der nemlig tit nyheder, rabatter osv! Jeg føler mig virkelig JUST FAB med min nye taske, og jeg kommer til, at lave oufits billeder med tasken, så i kan se mig med på den.. Jeg blev bare simpelthen nød til, at vise jer den NU! Udover deres tasker, så kan der handles sko, og bukser desværre ikke til os drenge øv øv.. Men i piger har massere, af muligheder inde på hjemmesiden! Har i shoppe hos JustFab før..?

IMG_2255IMG_2258IMG_2259IMG_2257IMG_2260

                   (Sponsoreret indlæg i samarbejde med JustFab.dk)

 • Reply
  Michaela
  april 15, 2015 at 5:10 pm

  De har så lækre ting! Det jeg synes er lidt ærgerligt, er at hvis man får gjort sig til VIP medlem, trækker de 349-, om måneden, hvis man ikke trykker “spring denne måned over” – så skal man ringe ind og melde sig ud. Og når man så ringer, er de ualmindelige nysgerrige på hvorfor man melder sig ud (de er jo også forretningsmænd, og vil helst have vi forbliver deres VIP medlem, i know).. Men rigtig lækre ting, man skal bare lige være OBS på det andet 😉
  Også en læks taske! (Meeeen det skal jo også passe til dig

  • Reply
   hamsayassin
   april 15, 2015 at 5:22 pm

   Hej smukke! 😀
   Tusind tak for det! Det vist jeg ikke, og mon ikke, at der står det når man tilmelder sig? 😀
   Du sød <3

   • Reply
    Michaela
    april 15, 2015 at 7:08 pm

    Jo, det står der – jeg læste det heldigvis 😀
    Bare lige så folk vidste det, hvis de så min kommentar 😛
    – du er smuk! Så smuk!

    • Reply
     hamsayassin
     april 15, 2015 at 9:52 pm

     Hvor er du sød <3 Tak for det! Det varmer <3

 • Reply
  Liselotte / Everyday Couture
  april 16, 2015 at 1:14 pm

  Hvor er den fed og perfekt i størrelsen 🙂

  / Liselotte

  • Reply
   hamsayassin
   april 16, 2015 at 1:38 pm

   Tusind tak smukke! 😀 Elsker jeres blog!!

Leave a Reply