UPDATE: HUMØRET ER BEDRE..!

16. april 2015

FullSizeRenderl

(HUSK AT SE MIN VLOG FRA MAZE EVENT, UPDATES FRA DAGEN, OG MEET UP INDE PÅ MIN YOUTUBE-KANAL.!)

Hej bloggen! Så det vist på tide med en update fra disse dage, og hvordan det hele står til hos mig! Jeg har haft utrolig lange, trælse dage, siden weekenden, efter jeg er kommet hjem fra københavn. Sådan har jeg det faktisk tit efter en tur, og jeg tror jeg ved hvorfor.. Når jeg er afsted, og møder så mange mennesker på en gang, og det hele kører så hurtigt, så er ens hoved bare udkørt, og man skal sunde sig fra alle de ting man har oplevet + det er fucking hårdt at rejse, selvom man faktisk bare sidder i et tog på knap fire timer hver vej.. Jeg troede faktisk, at der var noget galt med mig, og at jeg bare skulle til at ta’ mig sammen.. Men da jeg fortalte nogle af mine venner + Mazer det, så kunne de sagtens kende til følelsen selv, og er det bare rart, at blive bekræftet i at det ret normalt at have det sådan. Jeg har ikke kunne overskue at træne, siden jeg kom hjem, og jeg så skal ud og træne her idag, og jeg glæder mig bare til at komme i gang igen! Det samme med at filme til min YouTube-kanal, jeg har bare følt at jeg har været ramt af en ond cirkel, og når jeg har det sådan så lader jeg mig bare blive i det, så jeg kan sunde mig.. Men nu har jeg det meget bedre, og ser frem til mange glade dage igen. Jeg vil filme når jeg er hjemme fra træning, og få skrevet den sidste del af ” Hvordan jeg sprang ud af skabet” Vi blogges ved senere!

    Skriv en kommentar