♡ HVORDAN SPRANG JEG UD AF SKABET..? (DEL 4)

17. april 2015

IMG_2386xxx

(I KAN LÆSE HVORDAN SPRANG JEG UD AF SKABET.. DEL 1: HER DEL 2: HER DEL 3: HER..!)

.. November 2012 tog jeg til København og datede Gustav i For Lækker Til Love sæson 4 (afsnit 7). I har spurgt in til mange gange, hvordan jeg endte på date der. På det tidspunkt havde jeg en god veninde (Lise Vejnø), som selv var hovedpersonen i programmet. I starten takkede jeg faktisk nej, og en lørdag aften hvor jeg var ret fuld ringede jeg til Lise, og sagde at jeg var GAME! Hvad kunne der ske ved det..? Jeg følte alligevel, at jeg havde mistet alt og bestemt også mig selv, og fuck nu om folk, som hadede mig skulle grine af, at jeg nok blev svinet til (det er et underholdnings program, og jeg vidste 110% godt, hvad jeg gik ind til). Jeg var ligeglad med, at jeg havde taget på.. Der skulle bare ske noget nyt med mit liv der.. 4 måneder inden optagelserne, skulle jeg faktisk ha’ været med i programmet ” Kongerne af Rømø” og selvom jeg lærte nogle skønne castere at kende og fik muligheden dér, så er jeg gudskovlov glad for, at jeg ikke deltog den dag idag… Har intet imod programmet, og elsker selv at se det… Men det er bare ikke mig.. Jeg skal ikke sidde og drikke mig pisse stiv på tv.. Nå, men tilbage til hvor vi stoppede…. På det tidspunkt var jeg ret “ny” i at springe ud af skabet, hvis man kan sige det..? Heh.. Og der gik det 110% op for mig, at jeg var sprunget ud.. Det er lidt svært at forklare, men personligt så gør jeg nogle ting og tænker først over det lidt tid efter, og der kommer min kære ADHD på banen igen.. Ikke nok med, at jeg skulle finde mig selv, acceptere, at jeg var “ude af skabet” nu og at jeg virkelig havde mistet mine nære + var i gang med et vægttab lige der, så synes jeg sgu ærligtalt ikke, at det var det fedeste.. Det hele kørte rundt, og jeg kunne ikke finde ud af om jeg fortrød det.. Det var ligesom at have indre kamp med mig selv.. Og jeg fortryder på ingen måder, at jeg gjorde som jeg gjorde, selvom jeg godt kunne være blevet guidet igennem det.. Men jeg vil altid SELV, og sådan har jeg altid været.. Jeg vil det hele..! Jeg er pisse stolt af mig selv, og jeg synes det er det hele værd! Jeg har lært så meget af det og lærer noget hver eneste dag.. Jeg elsker livet, og selvom det kan være hårdt i perioder, så står jeg her stadig og har fået kæmpe succes ud af det. Husk at vær’ dig selv, og aldrig føl dig “forkert”.. Du er den du er! Tak fordi i læst med.. XO XO

    Skriv en kommentar